ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΟΥΛΑ | VAZEOS CONSTRUCTIONS

Είμαστε μια πρωτοπόρος κατασκευαστική εταιρεία που δραστηριοποιείται στους τομείς των εμπορικών – βιομηχανικών και οικιακών κατασκευών, τη διαχείριση έργων και εγκαταστάσεων, την εκπόνηση στατικών και αρχιτεκτονικών μελετών και την παροχή εξειδικευμένης συμβουλευτικής σχετικής με δομικά έργα.

Κύρια χαρακτηριστικά μας η ποιότητα, η συνέπεια, η ευελιξία και η σύγχρονη προσέγγιση. Η ακρίβεια στο σχεδιασμό και η προσαρμοσμένη εκτέλεση στις εκάστοτε απαιτήσεις εγγυώνται το άψογο δομικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Στόχος μας είναι να παραδίδουμε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε εντός προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος, χάρη στην ορθολογική και αποτελεσματική διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, πόρων και εξοπλισμού.

Οι ευθείες και ξεκάθαρες γραμμές στην επικοινωνία και την οργάνωση, οι απαλές γραμμές στην δημιουργική αισθητική και η πελατοκεντρική αντίληψη συνθέτουν το δυναμικό σχήμα που αντιπροσωπεύει την εταιρική μας φιλοσοφία.

Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, μηχανολόγοι, σχεδιαστές, καθώς και διοικητικά στελέχη από μια ευρεία γκάμα ειδικοτήτων, επιλεγμένοι με τα πιο αυστηρά κριτήρια για την κατάρτιση, την εμπειρία και την αφοσίωσή τους στο όραμα και τους στόχους που έχουμε θέσει, αποτελούν την ομάδα της Vazeos Constructions.

Η αξιοπιστία, η τεχνογνωσία, η έμπνευση, η συνέπεια, η ταχύτητα στην απόκριση και η σημασία στη λεπτομέρεια είναι μερικά από τα συστατικά επιτυχίας στη σταθερή διαχρονικά πορεία μας.

Όραμά μας, ένα μέλλον χτισμένο σε γερά θεμέλια.

Υπηρεσίες:

  • Εταιρικές Κατασκευές
  • Κατασκευές Κατοικιών
  • Διαχείριση Έργων
  • Διαχείριση Εγκαταστάσεων
  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες
  • Μελέτες – Άδειες

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λ. Βασιλέως Παύλου 107-109, Βούλα, Νομός Αττικής, 16673

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 17:00

Τρίτη

09:00 - 17:00

Τετάρτη

09:00 - 17:00

Πέμπτη

09:00 - 17:00

Παρασκευή

09:00 - 17:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Κώνσταντίνος 11/02/2023 22:37
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Πραγματικοί επαγγελματίες!!