ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΙΔΗΡΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ | ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η επιχείρησή μας “ΤΣΑΜΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ” η οποία εδρεύει στην Αιτωλοακαρνανία και πιο συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στο χώρο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών προσφέροντας πάντα ποιοτικές και άψογα αισθητικές κατασκευές σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Διαθέτοντας άρτιο και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό, σας προσφέρουμε κουφώματα αλουμινίου, ενεργειακά κουφώματα, γκαραζόπορτες, κάγκελα καθώς και μεταλλικά κτίρια υψηλών προδιαγραφών.

Η σωστή μελέτη του έργου είναι για εμάς βασική προϋπόθεση για μια καλή συνεργασία. Γι’ αυτό και το προσωπικό μας φροντίζει από την αρχή ώστε ο πελάτης να είναι ενήμερος για το τελικό κόστος της κατασκευής, το χρόνο παράδοσης του έργου και φυσικά τα απαραίτητα πιστοποιητικά εγγυήσεων που θα συνοδεύουν τα παραγόμενα προϊόντα.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε φέρει εις πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων με απαιτητικές προδιαγραφές και μέγιστο βαθμό δυσκολίας. Έτσι, έχουμε αποκτήσει όλη την πείρα που χρειάζεται προκειμένου να μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις που ανταποκρίνονται στις δομικές απαιτήσεις του χώρου σας, αλλά και τις δικές σας απαιτήσεις.

Η συνεχής ενημέρωση του προσωπικού, η άριστη τεχνογνωσία, ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός, ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και οι ποιοτικές κατασκευές, έχουν κατατάξει την επιχείρησή μας ως μία από τις κορυφαίες του κλάδου στο Μεσολόγγι και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.

Η πολυετής παρουσία μας στον χώρο και οι ικανοποιημένοι πελάτες μας, είναι εγγύηση ότι οι κατασκευές μας υπερέχουν από πλευράς ποιότητας, λειτουργικότητας και αισθητικής. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του πελάτη με τον επαγγελματισμό μας, την ποιότητα της δουλειάς μας και τις προσιτές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία δωρεάν εκτίμηση στο χώρο σας.

Εξυπηρετούμε από όπου μας ζητηθεί στο Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αιτωλοακαρνανία, Ευρυτανία, Καρπενήσι, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Νεοχώρι, Μεσολόγγι, Τ.Κ.30001

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Βαγγέλης 11/04/2022 12:06
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

ΠΟλύ προσεγμένη δουλειά και με άριστη ποιότητα υλικών!!!