ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΤΙΡΙΩΝ-ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΕΡΚΥΡΑ | ERGODOM ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Η εταιρεία ERGODOM, με επικεφαλής τον Κο Μουζακίτη Σπύρο αναλαμβάνει να φέρει εις πέρας, οικοδομικές εργασίες παντός τύπου, με απόλυτη επιτυχία και εγγυημένο αποτέλεσμα.

Με έδρα τον Άγιο Στέφανο Αυλιωτών στην Κέρκυρα, αναλαμβάνει την πλήρη αποπεράτωση έργων «με το κλειδί στο χέρι», παραδίδοντας πρωτοποριακές κτιριακές κατασκευές, υψηλών προδιαγραφών που χαρακτηρίζονται από την ποιότητα κατασκευής και αισθητικής τους.

Με δικά του συνεργεία που αποτελούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες, κάνει κατασκευαστικές και οικοδομικές εργασίες παντός τύπου: Εκσκαφές, Μπετό, Χτισίματα, Σοβατίσματα, Μονώσεις, Ελαιοχρωματισμούς, Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων.

 • Χωματουργικές εργασίες
  Εξειδικευόμαστε σε παντός είδους εκσκαφές σε κάθε φυσικό ή τεχνητό έδαφος και σε οποιοδήποτε βάθος, χάρις στο έμπειρο προσωπικό, το σύγχρονο εξοπλισμό και την πληθώρα ειδικών μηχανημάτων που διαθέτουμε. Ο εταιρικός μας στόλος αποτελείται από σύγχρονα μηχανήματα για πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες.
 • Κατασκευή Κτιρίων
  Εργασίες κατασκευής του χώρου σας. Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ή ενίσχυση των εξωτερικών όψεων. Επίσης την αναδιαμόρφωση εσωτερικών χώρων.
 • Μπετόν
  Το έμπειρο συνεργείο μας αναλαμβάνει την κατασκευή, καλούπωμα για κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα (μπετό) για κτήρια, μεζονέτες, μονοκατοικίες, πισίνες και ειδικές κατασκευές.
 • Κατασκευές κτιρίων με το κλειδί στο χέρι
  Αναλαμβάνουμε κατασκευές κτιρίων όλων των τύπων όπως μονοκατοικίες, πολυκατοικίες, εξοχικές κατοικίες και γραφεία. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και τα πιο αναγνωρισμένα υλικά ώστε να παρέχουμε την απαιτούμενη ασφάλεια στην κατασκευή μας.

Χωματουργικές Εργασίες: Διανοίξεις, Εκβραχισμοί, Μεταφορές Μπάζων, Μπαζώματα, Καθαρισμοί Οικοπέδων, Εκθαμνώσεις

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Άγιος Στέφανος, Αυλιώτες, Κέρκυρα 490 81

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed