Φορτώνει…

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ | ΚΗΠΟΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΕΛΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Η επιχείρησή μας “ΚΗΠΟΑΡΔΕΥΤΙΚΗ” η οποία εδρεύει στην Αττική και πιο συγκεκριμένα στους Αγίους Αναργύρους, δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια (από το 1990) στο χώρο του πρασίνου και πιο συγκεκριμένα με το σχεδιασμό, τη κατασκευή και συντήρηση κήπων, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε οικίες, εξοχικά και κτήματα σε όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές.

Ο τεχνολόγος γεωπόνος Θεοδωρέλλης Δημήτρης και η έμπειρη ομάδα του, με απόλυτη συνέπεια στην εκτέλεση και τεχνική υποστήριξη όλων των έργων και διαθέτοντας πλήρη εξοπλισμό, έχουν την δυνατότητα να αναλάβουν οποιοδήποτε έργο πρασίνου από ένα μπαλκόνι μέχρι 10 στρέμματα κήπο και κτήμα, δίνοντας λύση σε όποια ιδιαιτερότητα παρουσιαστεί.

Αναλυτικότερα η έμπειρη ομάδα μας μπορεί να αναλάβει το σχεδιασμό, τη κατασκευή και τη συντήρηση κήπων, καθώς και τα συστήματα φωτισμού κήπων, το κλάδεμα φυτών και δέντρων, γεωτρήσεις, καθαρισμούς κτημάτων, βιολογικούς κήπους, αυτόματο πότισμα, διαχείριση παράσιτων και απολυμάνσεις – απεντομώσεις και οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία για να έχετε ένα μικρό “παράδεισο”. Επίσης αναλαμβάνουμε και την αξιοποίηση κτημάτων εξυπηρετώντας όλη την Αττική και τις γύρω περιοχές.

Η φιλοσοφία της επιχείρησής μας βασίζεται στην επιστημονική κατάρτιση και στην υψηλή τεχνογνωσία. Σκοπός μας είναι η προσφορά ποιοτικών και αξιόπιστων υπηρεσιών, η εκτέλεση σύγχρονων έργων πρασίνου με απόλυτο σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Πραγματοποιούμε αρχικώς μία επιτόπια επίσκεψη στο χώρο σας προκειμένου να εκτιμήσουμε τις ανάγκες σας και στη συνέχεια αποστέλλουμε την οικονομική προσφορά μας αναλόγως των υπηρεσιών που επιλέγονται και μας ζητούνται.

Εξυπηρετούμε τις περιοχές: Κηφισιά, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Δροσιά, Άνοιξη, Κρυονέρι, Θρακομακεδόνες, Πεντέλη, Πολιτεία, Άγιος Στέφανος, Μελίσσια, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Αφίδναι, Βαρυμπόμπη, Μαρούσι, Φιλοθέη, Ψυχικό, Διόνυσο, Μεσόγεια!

Επικοινωνήστε μαζί μας για να περάσουμε από τον χώρο σας και να συζητήσουμε τις ανάγκες του κήπου σας. 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

25ης Μαρτίου & Νίκου Καζαντζάκη 35, Άγιοι Ανάργυροι, Τ.Κ.13561

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed