ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΜΟΚΕΤΩΝ ΑΙΓΙΝΑ | CLEAN TEAM

Η Clean Team δραστηριοποιείται στον καθαρισμό προσφέροντας υψηλές υπηρεσίες ποιότητας και εξυπηρέτησης στον ιδιαίτερο και δύσκολο τομέα του Facility Cleaning Services – Home Solutions.

Ξεκίνησε το 2009. με γνώμονα, την Δημιουργία Νέων Καινοτόμων Υπηρεσιών, για μια Αναβαθμισμένη Ποιότητα του Τρόπου Ζωής, και καθιερώθηκε ως Πρωτοπόρος στην Αίγινα.

Ευέλικτη καινοτομεί, στοχεύοντας πάντα στην αιχμή της τεχνολογίας, με υψηλά standard ποιότητας και αξιοπιστίας, πετυχαίνοντας την προτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών μας, σε αναγνώριση της αξιόπιστης φιλικά επαγγελματικής μας προσέγγισης και τον σεβασμό στις προσδοκίες των αναγκών τους.

Η Clean Team δημιουργήθηκε με πολύ μεράκι και ενθουσιασμό ως ένα Πρώτο Πρότυπο Κέντρο Εξειδικευμένου Καθαρισμού στην Αίγινα.

Αναπτύσσει και εφαρμόζει καινοτομικές και εύχρηστες λύσεις Green Decontamination, μέσα από πρωτοποριακές μεθόδους του Bio-καθαρισμού, ώστε να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και την εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα υποστηριζόμενη από τον πιο σύγχρονο τεχνικό και μηχανολογικό εξοπλισμό καθώς και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Σκοπός της Clean Team είναι, μέσα από τις Μεθόδους Διαχείρισης για Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου, να βοηθήσει στην Αναβάθμιση της Ποιότητας του Τρόπου Ζωής, με περισσότερο χρόνο στις οικογένειες για μια εσωτερική αρμονία και ηρεμία.

Η ανάγκη για περισσότερη άνεση σε ένα Καθαρό και Υγιεινό Περιβάλλον, με στόχο την σημαντικότερη Εξοικονόμηση Πόρων και Ενέργειας, αλλά και η αντίστοιχη Μείωση εξόδων, γίνεται διαρκώς μεγαλύτερη.

Η δραστηριότητα της Ολοκληρωμένης Ενημέρωσης του Cleaning Advisor, είναι η Ζωτική Ανάσα που μετατρέπει, την τήρηση της καθαρότητας σε μια Μοναδική Εμπειρία Αναβάθμισης, στην Ποιότητα του Τρόπου Ζωής.

Υπηρεσίες:

  • Green & Clean Services–Home Solutions: Μέθοδοι Διαχείρισης για Βελτιωμένη Ποιότητα του Εσωτερικού Περιβάλλοντα Χώρου, με Βio-Καθαρισμό – Απορρύπανση & Αναζωογόνηση, Στρωμάτων, Μοκετών και Σαλονιών.
  • Bio-Καθαρισμός – Φύλαξη Χαλιών & Μοκετών: Η Clean Team με γνώση την συνέπεια και σεβασμό στο χαλί, σας εγγυάται τις παρεχόμενες υπηρεσίες με σημασία στη λεπτομέρεια, για την ασφαλή περιποίηση που τους αξίζει. Luxury cleaning: Εξειδικευμένη μέθοδος Bio-καθαρισμού για χειροποίητα χαλιά

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μεσαγρός, Αίγινα, Τ.Κ.18010

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00–17:00

Τρίτη

09:00–17:00

Τετάρτη

09:00–17:00

Πέμπτη

09:00–17:00

Παρασκευή

09:00–17:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Και Κατόπιν Επικοινωνίας

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed