ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ | ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΡΙΑ ΣΚΥΡΙΑΝΟΥ ΙΟΚΑΣΤΗ

Το φυσικοθεραπευτήριό μας, εμφανίζει υψηλά ποσοστά ίασης, μέσα από εξατομικευμένη αντιμετώπιση των περιστατικών, σε ένα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε τεχνικές χειρομάλαξης, τεχνικές κινητοποίησης (Bobath, PNF, Mulligan) και κινησιοθεραπείας, σε συνδυασμό με μηχανήματα φυσικοθεραπείας (tens, υπέρηχος, μαγνητικά πεδία, διαθερμίες μικροκυμάτων κ.λπ.).

Εφαρμόζουμε πλήρη προγράμματα αποκατάστασης, ανάλογα τις ανάγκες, την ηλικία και τις ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενούς. Στόχος μας είναι η απαλλαγή των ασθενών από τον πόνο και η ταχύτερη επανένταξη στις καθημερινές τους δραστηριότητες. Ταυτόχρονα οι ασθενείς μας καθοδηγούνται κατάλληλα ώστε να προλαμβάνουν και να αντιμετωπίζουν νέα επεισόδια αλλά και για να έχει διάρκεια στο χρόνο το αποτέλεσμα.

Σύντομο βιογραφικό

Η φυσικοθεραπεύτρια Σκυριανού Ιοκάστη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Είναι απόφοιτη του Ανωτάτου Τεχνολογικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) Αθήνας και μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών.

Έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό μεταπτυχιακών σεμιναρίων επάνω σε ειδικές τεχνικές αποκατάστασης ορθοπαιδικών, νευρολογικών παθήσεων και αθλητικών κακώσεων.

Έχει εργασθεί στο ΚΑΤ, σε νοσοκομείο της Φιλανδίας στα πλαίσια των προπτυχιακών σπουδών της και διατηρεί το δικό της κέντρο από το 2002.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, το φυσικοθεραπευτήριο έχει συνάψει σύμβαση με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (ΙΚΑ, ΟΠΑΔ – ΤΥ.ΔΚΥ , ΟΑΕΕ , ΟΓΑ)

Σε περίπτωση που ο ασθενής αδυνατεί να προσέλθει στο φυσικοθεραπευτήριο, λόγω σοβαρών κινητικών δυσκολιών (ορθοπαιδικά προβλήματα ή νευρολογικές παθήσεις), υπάρχει η δυνατότητα θεραπείας στον χώρο του ασθενή. Επίσης έχοντας ως στόχο το μέγιστο λειτουργικό αποτέλεσμα με τη μεγαλύτερη ασφάλεια παρέχονται συμβουλές διαμόρφωσης του χώρου που ζει και κινείται ο ασθενής.

Υπηρεσίες:

 • ΜΥΟΣΚΕΛΕΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
  Αντιμετωπίζουμε στοχευμένα το αυχενικό σύνδρομο, την οσφυιοισχιαλγία, τις παραμορφώσεις (κύφωση, σκόμωση), τα κατάγματα , τα εξαρθρήματα, το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, την επικονδυλίτιδα, την άκανθα πτέρνας και τον παγωμένο ώμο.
 • ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ
  Αναλαμβανουμε την αποκατάσταση μετά από επεμβάσεις γόνατος, ώμου όπως και την αποθεραπεία διαστρεμμάτων, ρήξεις τενόντων, θλάσεων)
 • ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
  Αντιμετωπίζουμε την εκφυλιστική αρθρίτιδα και τη ρευματοειδή αρθρίτιδα
 • ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ
  Αναλαμβάνουμε την αποθεραπεία ασθενών μετά από εγκεφαλικά επεισόδια, κακώσεις περιφερικών νεύρων όπως και ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας και Parkinson

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πετμεζά 2, 1ος όροφος, Αιγάλεω, Τ.Κ.12243

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-13:00 & 17:00-20:00

Τρίτη

9:00-13:00 & 17:00-20:00

Τετάρτη

9:00-13:00 & 17:00-20:00

Πέμπτη

9:00-13:00 & 17:00-20:00

Παρασκευή

9:00-13:00 & 17:00-20:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Μαρία Μ. 14/04/2021 20:51
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εξαιρετικός χώρος και πολύ καλή η κα Σκυριανού!!!