Φορτώνει…

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ & ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ | ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ | ΣΥΓΧΡΟΝΟ

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Δια Βίου Μάθησης ΣΎΓΧΡΟΝΟ ιδρύθηκε το 1984 και βρίσκεται στο Αγρίνιο. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών PALSO. Το Σχολείο μας σας εγγυάται εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και προσιτά δίδακτρα. Στο ΣΎΓΧΡΟΝΟ δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή σε καθένα από τους μαθητές μας ξεχωριστά και εξασφαλίζουμε να είναι ικανοποιημένοι και χαρούμενοι.

Προγράμματα Σπουδών :

  • Αγγλικά για Παιδιά και Εφήβους
  • Αγγλικά για εισαγωγή στα Πανεπιστήμια (IELTS,TOEFL)
  • Αγγλικά για Ενήλικες
  • Ισπανικά – Ιταλικά – Ρώσικα – Γαλλικά
  • Πληροφορική

Τα δοκιμασμένα στην πράξη προγράμματά μας και η εμπειρία 35 χρόνων στην ξενόγλωσση εκπαίδευση εξασφαλίζουν την επιτυχία των μαθητών μας. Οι καινοτόμες τεχνικές που χρησιμοποιούνται στην εκπαιδευτική διαδικασία κάνουν τη διδασκαλία ενδιαφέρουσα και σύγχρονη.

Το έμπειρο διδακτικό προσωπικό και οι ιδιοκτήτες Νίκος Γάκης και Αλεξάνδρα Καρακώστα, που διδάσκουν οι ίδιοι, με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και πολυετή διδακτική εμπειρία κάνουν το ΣΎΓΧΡΟΝΟ ένα ιδανικό μέρος για να μάθετε ξένες γλώσσες και να προετοιμαστείτε για ακαδημαϊκή ή επαγγελματική επιτυχία. Η μεγάλη γκάμα εξωσχολικών δραστηριοτήτων που προσφέρουμε στους μαθητές μας κάνει την εκμάθηση της ξένης γλώσσας εύκολη και διασκεδαστική.

Αγγλικά για παιδιά – Αγγλικά για ενήλικες – Πληροφορική

  • Ξέρεις αγγλικά αλλά δυσκολεύεσαι να τα μιλήσεις; Η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας δεν χρειάζεται να είναι αγγαρεία.
  • Μάθετε αγγλικά παίζοντας και κάνοντας νέους φίλους! Έλα στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΣΎΓΧΡΟΝΟ για να παρακολουθήσεις τα νέα τμήματα ενηλίκων με έμφαση στην επικοινωνία.
  • Αυξήστε τις πιθανότητες πρόσληψης στον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα με πιστοποίηση στην Πληροφορική από το ΣΎΓΧΡΟΝΟ γρήγορα, εύκολα και οικονομικά. Επικοινωνήστε μαζί μας για να προετοιμαστείτε και να συμμετέχετε στις επόμενες εξετάσεις. Εκπαίδευση και πιστοποίηση. Μόνο με 160 ευρώ
Σπουδές στα Βρετανικά Πανεπιστήμια και την Κύπρο
Για σπουδές σε οποιοδήποτε Βρετανικό Πανεπιστήμιο ή στο Νεάπολις Πάφος Κύπρου και για μεταπτυχιακές σπουδές εξ αποστάσεως επικοινώνησε μαζί μας για πλήρη ενημέρωση.
Οι υπηρεσίες μας αρχίζουν από απλές συμβουλές και τελειώνουν με την τοποθέτηση/εισαγωγή του φοιτητή στο πανεπιστήμιο, καθώς και την εύρεση κατοικίας. Είμαστε δίπλα στον φοιτητή σε όλη τη διάρκεια των σπουδών του.

 

Ελάτε στο ΣΎΓΧΡΟΝΟ να κάνετε νέους φίλους, να απολαύσετε την πολιτιστική ζωή του Σχολείου μας και να μάθετε ξένες γλώσσες! Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια πλήρη ενημέρωση.


Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ζωοδόχου Πηγής 16, Αγρίνιο, Νομός Αιτωλοακαρνανίας ΤΚ 30130

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00 - 12:00 & 16:00 - 21:00

Τρίτη

10:00 - 12:00 & 16:00 - 21:00

Τετάρτη

10:00 - 12:00 & 16:00 - 21:00

Πέμπτη

10:00 - 12:00 & 16:00 - 21:00

Παρασκευή

10:00 - 12:00 & 16:00 - 21:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ευγενία Σπυριδάκη 08/08/2019 20:28
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Πολύ καλή εκπαίδευση και οργάνωση. Έμπειρο και ευγενικό προσωπικό με ανθρώπινο χαρακτήρα.