ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ | ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Το κέντρο μελέτης “ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ” είναι ένας υπερσύγχρονος χώρος μελέτης με κύριο σκοπό τη δημιουργική μελέτη των παιδιών και την ευχάριστη παραμονή τους στο χώρο.

Οι επαγγελματίες εκπαιδευτικοί μας είναι υπεύθυνοι για τη μεθοδική-καθημερινή μελέτη του παιδιού σας. Έτσι εσείς απαλλάσσεστε από το άγχος του διαβάσματος.

Επίσης ενισχύουμε τη μελέτη των παιδιών στα κύρια μαθήματα π.χ. Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Έκθεση, Αρχαία, Νεοελληνική Γλώσσα, με τη συνεχή επανάληψη και ασκήσεις ώστε το παιδί να είναι πιο σωστά προετοιμασμένο και να έχει τις κατάλληλες βάσεις για την επόμενη χρονιά. Ιδιαίτερη προσοχή δίνουμε στην γραμματική και την αριθμητική του δημοτικού ώστε τα παιδιά της δημοτικής εκπαίδευσης να χτίσουν γερές βάσεις για το Γυμνάσιο και το Λύκειο.

Στόχος του κέντρου μας είναι η άριστη και καθημερινή προετοιμασία των παιδιών στα μαθήματα και τις εργασίες του σχολείου.

Αναλυτικότερα προσπαθούμε:

  • Το παιδί να είναι σωστά διαβασμένο
  • Να λύνονται όλες οι απορίες του
  • Να καλύπτουμε τα διάφορα μαθησιακά κενά που πιθανώς να έχουν δημιουργηθεί
  • Να απλοποιούμε το μάθημα και να επιμένουμε στα ποιο ουσιώδη σημεία τονίζοντας τα με λέξεις κλειδιά και δίνοντας σχεδιαγράμματα & πίνακες βοηθώντας καλύτερα και την οπτική μνήμη

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Δαμασκηνού 13, Νέα Σμύρνη, Τ.Κ.17123

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed