Φορτώνει…

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ | THE MEAT SHOP ΚΟΥΤΑΒΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Όταν το παραδοσιακό παντρεύεται με το μοντέρνο και όταν αναφερόμαστε σε ένα κρεοπωλείο και ένα “κρεοψησείο”, ο λόγος γίνεται για το “The Meat Shop” στην Καλάματα.

Σε έναν χώρο με ιδιαίτερο περιβάλλον και ξεχωριστή διακόσμηση που δεν θυμίζει κρεοπωλείο, όπως το έχουμε συνηθίσει, θα βρείτε ό,τι επιθυμείτε σε σχέση με το κρέας… Γαλοπούλα και κοτόπουλο παραγωγής, παραδοσιακό λουκάνικο της γιαγιάς, αλλά και διάφορα Χριστουγεννιάτικα σκευάσματα με όλων των ειδών τα κρέατα είναι κάποιες από τις επιλογές που προσφέρει το συγκεκριμένο κατάστημα. Χωρίς, βέβαια, να λείπουν και τα υπόλοιπα είδη κρεάτων.

Να αναφερθεί ότι στο “The Meat Shop” υπάρχει ειδικός θάλαμος ξηρής ωρίμανσης, με ιδιαίτερα κρέατα από 30 έως 50 ημερών.

Σας περιμένουμε για τις πιο δυνατές γεύσεις της πόλης μας!!!

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ THE MEAT SHOP ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΕΟΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΨΗΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ THE MEAT SHOP ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ. ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΡΕΟΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΨΗΤΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ, ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΑΤΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ακρίτα 106 & Πραξιτέλους, Καλαμάτα, Τ.Κ.24100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:30–14:00

Τρίτη

8:30–14:00 & 18:00-21:00

Τετάρτη

8:30–14:00

Πέμπτη

8:30–14:00 & 18:00-21:00

Παρασκευή

8:30–14:00 & 18:00-21:00

Σάββατο

8:30-15:30

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed