ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΚΟΠΤΕΡΙΔΗΣ

Το κρεοπωλείο μας “ΚΟΠΤΕΡΙΔΗΣ” το οποίο βρίσκεται στο Νέο Ηράκλειο, σας προσφέρει με συνέπεια και επαγγελματισμό, φρέσκα κρέατα καθώς και μια μεγάλη ποικιλία διαλεχτών προϊόντων που δεν θα πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας.

Με αίσθημα ευθύνης και με κύριο στόχο την ικανοποίηση κάθε πελάτη, διαθέτουμε και σας προσφέρουμε μια τεράστια ποικιλία κρεάτων όπως μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνάκι, κατσικάκι και πουλερικά με δυνατότητα επιλογής είδους και ποσότητας που επιθυμείτε, αλλά και δυνατότητα μεριδοποίησης τους.

Χρησιμοποιώντας άριστης ποιότητας κρέας και πολλά φρέσκα και παραδοσιακά προϊόντα δημιουργούμε πεντανόστιμα χειροποίητα παραδοσιακά αλλά και πιο ιδιαίτερα κρεατοσκευάσματα που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν και μπορούν να κάνουν το τραπέζι σας ξεχωριστό.

Το κρέας είναι το πάθος μας και αυτό το αποδεικνύουμε καθημερινά επιλέγοντας τα καλύτερα κρέατα από όλη την Ελλάδα αλλά και premium κοπές από όλον τον κόσμο με κύριο στόχο να φτάσει στο τραπέζι του καταναλωτή το καλύτερο και ποιοτικότερο κρέας.

Το προσωπικό του κρεοπωλείο μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και θα φροντίσει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας αλλά και να σας βοηθήσει να επιλέξετε το ιδανικό κρέας για το γεύμα που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο αποτελεί εγγύηση ποιότητας και τεχνογνωσίας για όλα μας τα είδη.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πευκών 145 & Κρήτης 19, Νέο Ηράκλειο, Τ.Κ.14122

Τηλέφωνο:

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

8:00-16:00

Τρίτη

8:00-20:30

Τετάρτη

8:00-20:30

Πέμπτη

8:00-20:30

Παρασκευή

8:00-20:30

Σάββατο

8:00-20:30

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed