ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΤΡΑ | ΚΡΕΑΤΑ ΑΧΑΪΑΣ ΜΑΝΙΚΑΣ

Τα κρέατα Αχαΐας είναι μία σύγχρονη μονάδα εμπορίας κρέατος λιανικής και χονδρικής. Ξεκίνησε το 1928 από την ορεινή Ναυπακτία (πρώτη γενιά) και συνεχίζοντας αργότερα από μία μικρή γωνιά το 1961 στην Πάτρα, η οικογένεια Μανίκα κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και επεκτάθηκε σύντομα σε μεγάλο τμήμα της πόλης. Αργότερα η τρίτη γενεά ανέλαβε την επέκταση της επιχείρησης δημιουργώντας άλλα τρία σημεία πώλησης απασχολώντας συνολικά προσωπικό 30 ατόμων άρτια εξειδικευμένο στην τέχνη του κρέατος.

Η επιχείρηση Κρέατα Αχαΐας αποτελώντας εταιρία πρότυπο στον τομέα της, εγγυάται την άριστη ποιότητα και προσφορά προς τον καταναλωτή, διαθέτοντας την απαραίτητη πιστοποίηση HACCP 22000.

Γνωρίζοντας την οικογένεια Μανίκα θα καταλάβει κάποιος ότι η επιλογή ντόπιων Ελληνικών κρεάτων είναι το κύριο μέλημα μας καθώς αποτελεί πλέον ένα από τα “μυστικά” της επιτυχίας. Ως μια οικογενειακή επιχείρηση που συνεχίζει την πορεία της για τρεις γενεές, φροντίζουμε τα κρέατα μας να είναι πάντα γευστικά και φρέσκα έτσι ώστε να καλύπτουμε ακόμα και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή του κρέατος.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας δημιουργήσαμε μια πρωτοποριακή μέθοδο διάθεσης κρεάτων. Η διανομή κατ’ οίκον (Delivery) βοηθάει τους καταναλωτές να έχουν στην διάθεσή τους κάθε προϊόν του κρέατος άμεσα και γρήγορα.

Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά και η πρώτη παραγγελία φτάνει στην πόρτα σας εύκολα και γρήγορα, εξοικονομώντας με αυτό τον τρόπο περισσότερο χρόνο από την ημέρα σας.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μακεδονίας 63, Πάτρα, Τ.Κ.26223

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:30-15:00

Τρίτη

7:30-20:30

Τετάρτη

7:30-15:00

Πέμπτη

7:30-20:30

Παρασκευή

7:30-20:30

Σάββατο

7:30-17:30

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed