Φορτώνει…

ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ | ΜΕΓΑΡΑ ΑΤΤΙΚΗ | ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ Ε. ΓΙΑΓΚΟΥΛΟΒΙΤΣ Κ.

Τα Φροντιστήρια “ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΓΙΑΓΚΟΥΛΟΒΙΤΣ” βρίσκονται επί σειράς ετών στον ευρύτερο χώρο της εκπαίδευσης, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα γνώσεων σε διάφορους τομείς. Η ιστορία μας ξεκινά από το 1984 στα Μέθανα. Εκεί ανοίξαμε για πρώτη φορά το Φροντιστήριο Αγγλικών με το οποίο ξεκινήσαμε.

Αναθέστε στους ειδικούς την προετοιμασία των παιδιών για το σχολείο, καθιστώντας τη διαδικασία του διαβάσματος και της αφομοίωσης γνώσης πού πιο αποτελεσματική. Εξοικειωθείτε με το βασικό περιβάλλον ενός υπολογιστή εύκολα και μεθοδικά ή εξειδικευτείτε στη χρήση συγκεκριμένων προγραμμάτων αποκτώντας και πιστοποίηση. Το NLP σας δίνει όλα τα εργαλεία που σας χρειάζονται για να λύσετε οριστικά αυτά τα θέματα!

Προγράμματα Σπουδών…

  • Εκμάθηση Ξένων Γλωσσών (Αγγλικής – Γερμανικής)
  • Κέντρο Μελέτης Μαθητών Δημοτικού
  • Κέντρο Δια Βίου Μάθησης
  • Εκμάθηση Η/Υ – Πιστοποιήσεις Διαφόρων Φορέων
  • Μαθήματα Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP)
  • Ψυχολογική Υποστήριξη Μαθητών – Γονέων

Το άρτιο και επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διδασκαλίας και χαρακτηρίζεται από το ανθρωπιστικό αλλά και παιδαγωγικό τους υπόβαθρο. Οι καθηγητές μας είναι άριστοι γνώστες της γλώσσας που διδάσκουν και είναι απόφοιτοι Πανεπιστημίου των αντίστοιχων φιλολογιών.

Σειρά επιτυχιών από τις αρχές : μαθητές που αγάπησαν την ξένη γλώσσα, έμαθαν και τελικά πέτυχαν στα επιθυμητά πτυχία της εποχής (Cambridge και PALSO). Το 1991 στα Μέγαρα ξεκινήσαμε μια νέα πορεία, κοντά σε δικούς μας ανθρώπους, στη γενέτειρα του κ. Κώστα. Έτσι αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε ένα δικό μας χώρο, κατάλληλο να στεγάσει τα όνειρά μας για καλύτερη παιδεία.

Από το 2016 είμαστε σε συνεργασία με το φροντιστήριο Ντάφλος Χρήστος “Άνωση” Δημήτριος 35, Ελευσίνα. Εκεί έχουμε την ευθύνη του ξενόγλωσσου τμήματος με απόλυτη επιτυχία στα αγγλικά.

Η Ε. Νικητοπούλου έχει αποφοιτήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης (Τμήμα Αγγλικής Φιλολογίας) και επιπλέον είναι NLP Master Practitioner. Ο Κ. Γιαγκούλοβιτς είναι Οικονομολόγος και έχει επιπλέον Master στα Παιδαγωγικά. Από το 1986 έως το 1993 είχε δική του εταιρεία κατασκευής εκπαιδευτικού λογισμικού. Έχει συγγράψει βιβλίο γραμματικής επιπέδου D’ Class (1993). Είναι ένας από τους ελάχιστους NLP Trainers στην Ελλάδα και εκπαιδευτής καθηγητών στον ΟΑΕΔ.

Είμαστε υπερήφανοι για τους μαθητές μας και τις επιτυχίες μας!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κλεισούρας 4, Μέγαρα, Νομός Αττικής ΤΚ 19100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
ελενα 30/08/2019 16:54
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

πολύ καλή εκπαίδευση, μεθοδική διδασκαλία. προσιτές τιμές!!απόλυτα ευχαριστημένη