Φορτώνει…

ΞΥΛΙΝΑ ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ | ΛΑΓΟΣ

Η Εταιρεία ΛΑΓΟΣ με γνώμονα την αγάπη για κάθε μορφής δαπέδου , αναλαμβάνει τον σχεδιασμό , την προμήθεια και την τοποθέτηση αυτών σε όλη την επικράτεια. Τα μοντέρνα και παραδοσιακά δάπεδα αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην Εταιρεία μας.

Συνέπεια & Εξέλιξη
Η Εταιρεία ΛΑΓΟΣ με γνώμονα την αγάπη για κάθε μορφής δαπέδου , αναλαμβάνει τον σχεδιασμό , την προμήθεια και την τοποθέτηση αυτών σε όλη την επικράτεια. Τα μοντέρνα και παραδοσιακά δάπεδα αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην Εταιρεία μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εμπορία
Επίσημα επικυρωμένη από εμπόρους κορυφαίας ποιότητας. Τα μοντέρνα και παραδοσιακά δάπεδα αποτελούν την αιχμή του δόρατος στην Εταιρεία μας. Η Εταιρεία ΛΑΓΟΣ συνεργάζεται με τους καλύτερους προμηθευτές του χώρου .

ΠΡΟΪΌΝΤΑ

  • ΔΑΠΕΔΑ LAMINATE
  • ΜΑΣΙΦ – ΠΡΟΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ ΔΑΠΕΔΑ
  • ΒΙΝΥΛΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ
  • DECKING
  • ACCESSORIES
  • ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Τοποθέτηση

Πολύ εύκολο στην τοποθέτηση και εγκατάσταση, κατάλληλο για ανακαίνιση. Το δάπεδο Laminate είναι ένα φυλλόμορφο δάπεδο και αποτελεί μία οικονομικώς αποδοτική εναλλακτική λύση έναντι του φυσικού ξύλινου δαπέδου. Έχει ως στόχο να σας δώσει την ίδια εμφάνιση και αίσθηση καθώς και πολλά πλεονεκτήματα σε σχέση με το φυσικό ξύλο. Το Laminate δάπεδο γίνεται όλο και πιο δημοφιλής επιλογή, όταν πρόκειται για την ανακαίνιση του πατώματός σας, αφού είναι: 1. ανθεκτικό στη φθορά 2. εύκολο στην εγκατάσταση 3. εύκολο στη διατήρηση 4. διαθέτει τεράστια ποικιλία στυλ, χρωματικών επιλογών και αποχρώσεων.

Συντήρηση

Εύκολη συντήρηση. Διατηρεί το χρώμα του και είναι ανθεκτικό στους λεκέδες. Βοηθήστε τα laminate πατώματά σας να παραμείνουν καινούργια ακολουθώντας αυτές τις ακόλουθες συμβουλές. Σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα το δάπεδό σας. Σφουγγαρίζετε το δάπεδο με νερό ή και με προσθήκη κάποιου καθαριστικού υγρού. Χρησιμοποιείστε καλής ποιότητας καθαριστικά υγρά όταν σφουγγαρίζετε. Σκουπίστε οποιοδήποτε λεκέ ή υγρό πέσει πάνω στο πάτωμα αμέσως. Χρησιμοποιείστε πάγο και πλαστική ξύστρα για να καθαρίσετε κερί ή τσίχλα.

Ετήσια Συντήρηση

Τινάζετε τα χαλιά σας σε εξωτερικό χώρο, όπως βεράντα και μετά σκουπίστε τα. Βάλτε ποδόμακτρα ή ταπέτα εισόδου στο σπίτι σας ώστε να παρακρατούν αυτά την περισσότερη βρώμα από τα παπούτσια και όχι το δάπεδό σας. Βάλτε πλαστικά ή υφασμάτινα προστατευτικά στα πόδια καρεκλών ή άλλων επίπλων που μπορεί να μετακινούνται μέσα στο σπίτι. Καθαρίστε λάδι, μελάνι και άλλους δύσκολους λεκέδες με ασετόν (υγρό καθαριστικό νυχιών) και ένα καθαρό πανί.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Εθν. Αντιστάσεως 159 Άγιος Δημήτριος

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

07:00-15:00

Τρίτη

07:00-20:30

Τετάρτη

7:00-15:00

Πέμπτη

07:00-20:30

Παρασκευή

07:00-20:30

Σάββατο

7:00-15:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed