ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ | ΞΗΡΟΥΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον τομέα της συμβουλευτικής επιχειρήσεων και των λογιστικών – φοροτεχνικών υπηρεσιών απευθυνόμενη σε ιδιώτες και επιχειρήσεις.

Το λογιστικό γραφείο “ΞΗΡΟΥΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ” λειτουργεί από το 2008 στους Αγ. Αναργύρους. Η ιδιοκτήτρια είναι οικονομολόγος – φοροτεχνικός του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών κα λογίστρια με άδεια Α΄ Τάξης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών. Πρόκειται για μια επιχείρηση που συνδυάζει την εμπειρία ,την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα στην προσέγγιση κάθε πελάτη ξεχωριστά.

Η αντιμετώπιση του εκάστοτε πελάτη , επιχειρηματία ή μη που αποφασίζει να μας εμπιστευτεί ,ως συνεργάτη και όχι ως ακόμα ένα πελάτη , το χαμόγελο και η ευγένεια έχει εδραιώσει την εταιρική φήμη της επιχείρησης στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά του νομού Αττικής.

Στο γραφείο μας , συνδυάζοντας όλα τα παραπάνω αλλά και έμπειρους εξωτερικούς συνεργάτες (εργατολόγους , δικηγόρους , συμβολαιογράφους ) προκειμένου να ανταποκριθούμε σε οποιοδήποτε ζήτημα σας απασχολεί , θα σας συμβουλέψουμε ώστε να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό των στόχων σας. Κατανοώντας δε ,τις ιδιαίτερες ανάγκες του πελάτη προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε λογικές τιμές προσαρμοσμένες στο κλίμα της εποχής .

Η επιχείρηση διαθέτει και ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα ΑΜΕΑ . Διαθέτει ράμπα στην είσοδο του γραφείου για την εύκολη πρόσβαση . Επίσης σε άτομα με πολύ περιορισμένη κινητικότητα ή προβλήματα όρασης σε σημείο που να καθιστά αδύνατη την μετακίνησή τους , τα οποία διαμένουν σε απόσταση έως 5χλμ από την έδρα μας , εξυπηρετούνται κατ’ οίκον χωρίς επιπλέον χρέωση .

Η ιδιοκτήτρια έχει παρακολουθήσει και συνεχίζει να παρακολουθεί διαρκώς σεμινάρια , προκειμένου να ανταποκρίνεται άμεσα και με έγκαιρη ενημέρωση στις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη , καθώς ζούμε σε ένα περιβάλλον όπου υπάρχει καταιγισμός μεταβολών τόσο στο εργασιακό όσο και στο φορολογικό τοπίο .

Η καλή φήμη του γραφείου έχει ξεπεράσει τα στενά όρια της ελληνικής επικράτειας, καθώς ένα μέρος του πελατολογίου προέρχεται από το εξωτερικό (π.χ. Αμερική , Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία).

Όραμα της επιχείρησης είναι οι ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας και η συνεχής παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών διαθέτοντας πάντα αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ήλιδος 6, Άγιοι Ανάργυροι, Τ.Κ.13562

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-15:00

Τρίτη

9:00-15:00

Τετάρτη

9:00-15:00 & 18:00-21:00

Πέμπτη

9:00-15:00

Παρασκευή

9:00-15:00 & 18:00-21:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed