ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ | ΒΕΛΕΓΡΑΚΗΣ ΝΙΚ. ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Για περισσότερα από 15 χρόνια το λογιστικό γραφείο Βελεγράκης Νικόλαος & Συνεργάτες προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ως φοροτεχνικό λογιστικό γραφείο και σύμβουλος επιχειρήσεων με έμφαση στην ποιότητα και την αποτελεσματικότητα.

Εστιάζουμε στην παροχή υπηρεσιών αξίας σε άτομα και επιχειρήσεις που στοχεύουν στη δυναμική ανάπτυξη και αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της σύγχρονης ανταγωνιστικής εποχής. Ανεξαρτήτως μεγέθους, μορφής και κλάδου, μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας την επιθυμία για αποδοτική συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες που έχουν τις επαγγελματικές και τεχνικές γνώσεις και προϋποθέσεις να παρέχουν ποιοτικές υπηρεσίες.

Η εμπειρία μας, η σύγχρονη τεχνολογική υποδομή και η βέλτιστη οργάνωσή μας, αποτελεί μία μοναδική πρόταση προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες μας. Τα παραπάνω στοιχεία, σε συνδυασμό με τις ισχυρές συνεργασίες, μας δίνουν το πλεονέκτημα και τη δυνατότητα να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας αποδοτικά, υπεύθυνα και αξιόπιστα. Με προσωπική εξυπηρέτηση, έγκαιρη και έγκυρη επίλυση προβλημάτων και ευέλικτη προσαρμογή στο σύνθετο και μεταλλασσόμενο περιβάλλον.

Το λογιστικό μας γραφείο παρέχει ένα φάσμα φοροτεχνικών, χρηματοοικονομικών και συμβουλευτικών υπηρεσιών, με μία επαγγελματική ομάδα στελεχών, και συνδυάζει την προσωπική ενασχόληση και προσοχή ενός έμπιστου συμβούλου και συνεργάτη με το εύρος των δυνατοτήτων μίας καθιερωμένης και αναγνωρισμένης επιχείρησης.
Στοχεύουμε σε ισχυρές και μακροχρόνιες σχέσεις αξίας με τους πελάτες μας και δεσμευόμαστε να προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών με συνέπεια, ακεραιότητα και επαγγελματικότητα.

Υπηρεσίες:

Το λογιστικό γραφείο Βελεγράκης Νικόλαος & Συνεργάτες παρέχει υπηρεσίες δίνοντας έμφαση στην αποδοτικότητα, τη συνέπεια και την εμπιστοσύνη. Η ομάδα μας προσεγγίζει κάθε πελάτη μεταφέροντας την εμπειρία, τη γνώση και την ικανότητα σε συνδυασμό με την επιχειρηματική κουλτούρα και την άρτια τεχνολογική υποδομή και οργάνωση.

  • Λογιστικά & Φοροτεχνικά
  • Εργατικά
  • Διαμεσολάβηση – Επίλυση

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πανεπιστημίου 44, Αθήνα, Νομός Αττικής, 10679

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 17:00

Τρίτη

09:00 - 17:00

Τετάρτη

09:00 - 17:00

Πέμπτη

09:00 - 17:00

Παρασκευή

09:00 - 17:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Παναγιώτης Κουρης 23/11/2020 19:02
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Ταχύτατος και αξιόπιστος…