ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ | ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΘΗΡΑ | ECONOMIC PLANNING

Η εταιρεία Economic Planning δημιουργήθηκε το 2003 και απαρτίζεται από μια ομάδα 20 στελεχών, που διαθέτουν πολυετή εμπειρία από μεγάλες επιχειρήσεις σε όλο το φάσμα της αγοράς. Η εταιρεία Economic Planning παρέχει ολοκληρωμένες συμβουλευτικές, φορολογικές και λογιστικές υπηρεσίες.

Η εταιρεία δημιουργήθηκε το 2003 και απαρτίζεται από μια ομάδα 20 στελεχών, που διαθέτουν πολυετή εμπειρία από μεγάλες επιχειρήσεις σε όλο το φάσμα της αγοράς. Τα γραφεία της βρίσκονται στην Αθήνα και στη Μύκονο ενώ υπάρχει πλάνο επέκτασης των δραστηριοτήτων και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό.

Στόχος της Economic Planning είναι η πλήρης κάλυψη των αναγκών των πελατών, μέσα από υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, οι οποίες εξασφαλίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την εκπλήρωση των επιχειρηματικών προσδοκιών τους.

Υπηρεσίες :

  • Λογιστικές – Φορολογικές – Εργατικές Ασφαλιστικές
  • Συμβουλευτικές – Οικονομοτεχνικές

Μέσα από την άριστη εκπαίδευση, τη συνεχή κατάρτιση και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες, απευθυνόμαστε σε κάθε είδους επιχείρηση που επιθυμεί να ξεκλειδώσει το δυναμικό της. Για τον λόγο αυτό, η Economic Planning αυξάνει την δραστηριότητά της κάθε χρόνο ανταποκρινόμενη άριστα στον ανταγωνισμό και την παρούσα οικονομική συγκυρία.

Οι πελάτες μας προέρχονται από όλο το φάσμα της οικονομίας και των επιχειρήσεων – από τον κλάδο της Ναυτιλίας και του Τουρισμού έως τον κλάδο της Υγείας, της Τεχνολογίας και της Διαφήμισης.

Ευχαριστούμε για την στήριξή σας και θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο να σας εξυπηρετούμε και μέσω του γραφείου στην Σαντορίνη.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Θηρά, Σαντορίνη, Νομός Κυκλάδων ΤΚ 84600

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00-16:00

Τρίτη

08:00-16:00

Τετάρτη

08:00-16:00

Πέμπτη

08:00-16:00

Παρασκευή

08:00-16:00

Σάββατο

-

Κυριακή

-

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
πανος 21/09/2019 18:26
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

άριστη και άμεση εξυπηρέτηση.πολύ καλό λογιστικό γραφείο