Φορτώνει…

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ | ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ

Η μεταφορική εταιρείας μας “Μεταφορές – Μετακομίσεις Λαζαρίδης” η οποία εδρεύει Μεσογείων 12 στον Άγιο Δημήτριο Αττικής, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων και προσφέρει τις υπηρεσίες της με απόλυτη συνέπεια, επαγγελματισμό και στις πιο οικονομικές τιμές.

Διαθέτουμε έμπειρο προσωπικό και όλα τα μέσα για να προσφέρουμε ένα αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο για την μεταφορά των υπαρχόντων σας. Με το συνδυασμό του πιστοποιημένου προσωπικού μας και με τις κατάλληλες υποδομές, μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την έγκαιρη παράδοση των υπηρεσιών μας.

Έχοντας στόλο από σύγχρονα φορτηγά, την αξιόπιστη ομάδα των οδηγών μας και τους βοηθούς μας, μπορείτε να μας εμπιστευτείτε κάθε φορτίο για μεταφορά η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη μέγιστη προσοχή που μπορούμε να δώσουμε και θα παραδοθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Υπηρεσίες:

  • Μεταφορές – Μετακομήσεις
  • Συσκευασία – Αμπαλάζ
  • Ανυψώσεις
  • Αποθήκευση

Ως ειδικοί στις μεταφορές – μετακομίσεις μεριμνούμε για όλα τα στάδια της εργασίας που θα μας αναθέσετε και εγγυόμαστε την ασφάλεια της οικοσκευής σας. Είμαστε περήφανοι για την εξυπηρέτηση των πελατών μας. Εξυπηρετούμε όλη την Αττική, όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και χώρες του εξωτερικού.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μεσογείων 12, Άγιος Δημήτριος, Νομός Αττικής, 17341

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Σακης Δ. 26/06/2020 21:46
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Γρήγοροι και αποτελεσματικοί.