ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΕΡΚΥΡΑ | ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Η μεταφορική εταιρεία “ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ” η οποία βρίσκεται στην Κέρκυρα, δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών και μετακομίσεων προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε ιδιώτες και ελεύθερους επαγγελματίες στην Κέρκυρα και σε όλη την Ελλάδα.

Διαθέτοντας ένα μεγάλο και σύγχρονο στόλο φορτηγών, ανυψωτικά μηχανήματα καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να φέρουμε σε πέρας άμεσα οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε.

Το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό μας, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό μας, σας εγγυώνται για την άμεση και οικονομική μεταφορά των αντικειμένων σας, στο σημείο που θα μας υποδείξετε και την στιγμή που τα χρειάζεστε.

Σκοπός μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας με ταχύτητα, ασφάλεια, υπευθυνότητα και ανταγωνιστικό κόστος υπηρεσιών. Εγγυόμαστε σε κάθε περίπτωση την άνετη και ασφαλή μετακόμισή σας ή την μεταφορά σας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με μεταφορές και μετακομίσεις έχουμε φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό εργασιών λειτουργώντας πάντα με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, δίνοντας προσοχή στις λεπτομέρειες. Έτσι, έχουμε καταφέρει να αποτελούμε την πρώτη επιλογή για οποιαδήποτε μεταφορά ή μετακόμιση επιθυμεί να πραγματοποιήσει κάθε κάτοικος στην Κέρκυρα και όχι μόνο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την επιλογή των εργασιών που εσείς επιθυμείτε για την μεταφορά ή την μετακόμισή σας και να σας δώσουμε την κατάλληλη οικονομική προσφορά.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Σιναράδες, Κέρκυρα, Τ.Κ.49100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τρίτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Τετάρτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Πέμπτη

24ωρη Εξυπηρέτηση

Παρασκευή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Σάββατο

24ωρη Εξυπηρέτηση

Κυριακή

24ωρη Εξυπηρέτηση

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed