ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ-ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ-ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕΡΡΕΣ | ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΘΕΟΛΟΓΗΣ

Οι μετακομίσεις – μεταφορές είναι η δραστηριότητά μας εδώ και πολλά χρόνια, έχοντας εξυπηρετήσει μια ευρεία γκάμα πελατών, από μεταφορά εξοπλισμού γραφείων και μετακομίσεις σπιτιών μέχρι και την μετακόμιση μεγάλων οργανισμών.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στον τομέα των Διεθνών και εθνικών μεταφορών καθώς και της μετακόμισης, υπεύθυνα και επαγγελματικά, με ιδιόκτητα φορτηγά Δ.Χ. και ανυψωτικά μηχανήματα.
Παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την πλήρη συσκευασία της οικοσκευής, καθώς και την αποσυσκευασία και επανατοποθέτηση όλων των πραγμάτων στον νέο σας χώρο.
Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και τα καλύτερα υλικά συσκευασίας που θα χρειαστούν για να μεταφέρουμε με ασφάλεια όλα τα πράγματα σας.
Το μόνιμο και ειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πολύ καλά εκπαιδευμένο και αρκετά έμπειρο στις μετακομίσεις.

Εξυπηρετούμε ανάγκες που αφορούν μεταφορές – μετακομίσεις πανελλαδικά.
Διαθέτουμε κατάλληλα διαμορφωμένα φορτηγά όλων των τονάζ, μικρά και μεγάλα, ανατρεπόμενα, με υδραυλικές πόρτες, με πέδιλα, ανυψωτικά μηχανήματα, γερανούς και παπαγαλάκια για όλες τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών.

Με τα σύγχρονα ανυψωτικά μηχανήματα που διαθέτουμε, εξασφαλίζουμε μεγαλύτερη ασφάλεια αποφεύγοντας φθορές στα αντικείμενά σας και στους κοινόχρηστους χώρους.

Οι προσφορές μας είναι προσιτές και ανταγωνιστικές παρέχοντας έκπτωση σε φοιτητές.

Διεθνείς και εθνικές μεταφορές Θεολόγης Τσιούκας. Η εταιρεία μας, εδώ και πολλά χρόνια ειδικεύεται στον τομέα των μεταφορών και της μετακόμισης, υπεύθυνα και επαγγελματικά, με ιδιόκτητα φορτηγά Δ.Χ. και ανυψωτικά μηχανήματα. Παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες, αναλαμβάνοντας την πλήρη συσκευασία της οικοσκευής, καθώς και την αποσυσκευασία και επανατοποθέτηση όλων των πραγμάτων στον νέο σας χώρο. Το μόνιμο και ειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να ικανοποιήσει με ευγένεια και προθυμία όλες τις επιθυμίες του πελάτη.

Εξυπηρετούμε ανάγκες που αφορούν μεταφορές – μετακομίσεις πανελλαδικά. Διαθέτουμε κατάλληλα διαμορφωμένα φορτηγά όλων των τονάζ, μικρά και μεγάλα, ανατρεπόμενα, με υδραυλικές πόρτες, με πέδιλα, ανυψωτικά μηχανήματα, γερανούς και παπαγαλάκια για όλες τις ανάγκες ιδιωτών και επαγγελματιών. Οι προσφορές μας είναι προσιτές και ανταγωνιστικές παρέχοντας έκπτωση σε φοιτητές.

Υπηρεσίες:

  • Μεταφορά Οχημάτων έως 10 τόνους
  • Ανυψώσεις
  • Αμπαλάζ
  • Συσκευασίες
  • Εθνικές Μεταφορές
  • Μεταφορές – Μετακομίσεις

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ελευθερίου Βενιζέλου 109, Σέρρες, Νομός Σερρών, 65125

Τηλέφωνο:

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 00:00

Τρίτη

08:00 - 00:00

Τετάρτη

08:00 - 00:00

Πέμπτη

08:00 - 00:00

Παρασκευή

08:00 - 00:00

Σάββατο

08:00 - 00:00

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Βαγγελης Π. 06/07/2020 20:10
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Πολύ γρήγοροι και προσεχτικοί