Φορτώνει…

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ | ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ CAR PARTS

«Αξιόπιστα-Γρήγορα-Οικονομικά». Οι περισσότερες εταιρείες εμπορίας μεταχειρισμένων ανταλλακτικών σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε δύο από τα παραπάνω, θεωρώντας το τρίτο αδύνατο να προκύψει. «Καλό και άμεσο, άρα όχι φθηνό», «Γρήγορο και σε συμφέρουσα τιμή, οπότε όχι ποιοτική δουλειά». Γιατί να συμβιβάζεστε με τα ημιτελείς προτάσεις;

Η koutroulis-carparts, μια από τις πλέον δημοφιλείς παρουσίες του χώρου για εγγυημένα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και υπηρεσίες ποιότητας, αλλάζει τους όρους της αγοράς και προσφέρει στους πελάτες της την ιδανική επιλογή, τόσο για το πορτοφόλι όσο και για την εύρυθμη λειτουργία του αυτοκινήτου τους.

Κάποιοι αναλαμβάνουν την φροντίδα ενός αυτοκινήτου, κάνοντας «καλή δουλειά». Στην koutroulis-carparts αντιλαμβανόμαστε το αυτοκίνητο του πελάτη μας «σαν δικό μας».

Οι παρεχόμενες από την εταιρεία μας υπηρεσίες αυτοκινήτου αφορούν μια ευρεία γκάμα αναγκών, που εξυπηρετείται με γνώμονα πάντα το maximum της απόδοσης και το συμφέρον κάθε ιδιώτη και επαγγελματία ανά την Ελλάδα που αποδεικνύει την αφοσίωσή τους σε μας.

Πώληση μεταχειρισμένων ανταλλακτικών και aftermarket προϊόντων. Εμπορευόμαστε μόνο τα πλέον ποιοτικά και αξιόπιστα ανταλλακτικά της αγοράς, για πληθώρα μοντέλων από τις δημοφιλέστερες μάρκες αυτοκινήτων παγκοσμίως (BMW, AUDI, VW, Skoda, Mini κ.α).

Το κατάστημά μας διαθέτει ενημερωμένη ποικιλία κινητήρων και ελεγμένων μηχανικών μερών σε ανταγωνιστικές τιμές, προσιτές για κάθε πελάτη. Εγγυόμαστε για την άψογη λειτουργικότητα κάθε ανταλλακτικού κι εξαρτήματος που θα αγοραστεί από την εταιρεία μας, σε λιανική ή χονδρική τιμή.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ CAR.GR ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!!!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αναξαγόρα 2, Νέα Φιλαδέλφεια, Νομός Αττικής, 14342

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:30 - 17:00

Τρίτη

08:30 - 17:00

Τετάρτη

08:30 - 17:00

Πέμπτη

08:30 - 17:00

Παρασκευή

08:30 - 17:00

Σάββατο

08:30 - 14:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Filippos 19/04/2021 13:10
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Αψογα σε λειτουργια ανταλλακτικα. Πολύ καλές τιμές..