ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ | ΑΥΛΑΙΑ

Μια φορά κι έναν καιρό, το 1997 ήτανε, θαρρώ, γεννήθηκε στην Ηλιούπολη ένας παιδικός σταθμός που τον λέγαν Αυλαία. Μια φθινοπωρινή μέρα του Σεπτέμβρη, άνοιξε η αυλαία και εμφανίσθηκαν πολλοί μικροί πρωταγωνιστές, κάποιοι απ’ αυτούς με πάνες!

Ωστόσο, το θάρρος το ‘χαν περισσό. Νίκησαν τους φόβους τους και ξεκίνησαν. Ο καθένας απ’ αυτούς μοναδικός, ξεχωριστός, πολύτιμος! Παιδαγωγοί και παιδιά αρχίσαμε να σκηνοθετούμε και να παίζουμε στη δική μας παράσταση ζωής, ανακαλύπτοντας τις κλίσεις μας, αποκτώντας κριτικό πνεύμα.

Με πυξίδα το όνειρο, τη φαντασία, τη γνώση, το χιούμορ και συνταξιδευτές μας όλες τις καλές τέχνες, κάθε μέρα μαθαίνουμε κάτι καινούριο για τον εαυτό μας και τους φίλους μας και αυτό το κάτι το αγαπάμε! Κάνουμε τη γνώση παιχνίδι και την κατακτάμε! Ο γραμματόκοσμος γίνεται μαγική σφαίρα που μας ταξιδεύει και ζωντανεύει κόσμους παραμυθένιους! Παίζοντας στο δικό μας «έργο», αποκτούμε αυτοπεποίθηση και αυτονομία.

Ανοίγοντας πια με σιγουριά τα φτερά μας, πετούμε στον πραγματικό κόσμο, παραχωρούμε τη θέση μας. Ωστόσο, φεύγοντας, γνωρίζουμε πλέον ότι θα ‘μαστε για πάντα πρωταγωνιστές της δικής μας ζωής! Και η παράσταση συνεχίζεται, με πυξίδα το όνειρο και τη φαντασία… κάθε μέρα!!!

Στις παροχές μας περιλαμβάνονται η διατροφή, η οποία είναι ένα πλήρες πρόγραμμα υγιεινής διατροφής με προϊόντα από μικρούς παραγωγούς (πρωινό, μεσημεριανό και απογευματινό) και το σχολικό, που πληροί όλες τις προδιαγραφές (A/C, αυτόματες ζώνες ασφαλείας, μηνιαία συντήρηση κ.λπ.), για την ασφαλή μεταφορά των παιδιών, με μικρής χρονικής διάρκειας δρομολόγια.

Στην Αυλαία οι γονείς ενημερώνονται, συνεχώς, με ετήσια παρουσίαση παιδαγωγικού προγράμματος, ετήσια παρουσίαση σχεδίου εργασίας και την έκδοση του δίμηνου περιοδικού ‘Αυλαία’. Επίσης, συμπληρώνεται καθημερινό βιβλίο επικοινωνίας. Η συμβουλευτική γονέων διεξάγεται με σχολή γονέων (διαλέξεις, ομιλίες), ομαδικές συναντήσεις, ενημερωτικές ανακοινώσεις, καθώς και με τηλεφωνική επικοινωνία και ατομικές συναντήσεις με τις παιδαγωγούς των τμημάτων.

Την ιατρική κάλυψη των παιδιών αναλαμβάνει παιδοψυχολόγος και παιδίατρος, οι οποίοι επισκέπτονται το σταθμό σε μηνιαία βάση.

Λειτουργούμε 11 μήνες, από 26 Αυγούστου έως 25 Ιουλίου. Το σχολείο μας είναι κλειστό τις επίσημες αργίες.

Διαθέτουμε και δεύτερο παιδικό σταθμό – νηπιαγωγείο Λεωφόρος Πρωτόπαππα 18, Ηλιούπολη.

Επίσης, παρέχουμε δωρεάν την εφαρμογή του “Bus on time” στους γονείς για την εκμηδένιση του χρόνου αναμονής των σχολικών.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Χαριλάου Τρικούπη 9 & Κοραή, Ηλιούπολη, Τ.Κ.16343

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:00-17:30

Τρίτη

7:00-17:30

Τετάρτη

7:00-17:30

Πέμπτη

7:00-17:30

Παρασκευή

7:00-17:30

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed