Φορτώνει…

ΟΔΟΝΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑΣ | EURODENT LABORATORY

Κιοσεγιάν Βαχάν

Το εργαστήριο Eurodent Lab ιδρύθηκε απο τον Βαχάν Κιοσεγίαν το 1975.
Ο Βαχάν Κιοσεγίαν γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά το 1953.
Απο το 1994 είναι κάτοχος της παγκόσμιας πιστοποίησης ευρεσιτεχνίας για τον σχεδιασμό και την φιλοσοφία του συνδέσμου ακριβείας B.A.T.
Σήμερα πέραν της ανανέωσης του μηχανολογικού εξοπλισμού, το εργαστήριο στελεχώθηκε και με νέα πρόσωπα αποφοίτους A ΤΕΙ Αθηνών που με όρεξη, δημιουργικότητα και νέες ιδέες εργάζονται για να παράγουν και να προσφέρουν ότι αξιολογότερο στο χώρο της οδοντοτεχνικής.
Ο ίδιος και το επιτελείο του απο το 1994 εκπροσωπούν την Εurodent Lab σε μεγάλες οδοντιατρικές εκθέσεις της Αθήνας.
Από το 1996 ειναι ο επίσημος αντιπρόσωπος εισαγωγέας του χυτεύσιμου μετάλλου Micro Bond,Micro Cast, το μέταλλο εισάγεται από την California της Aμερικής.
Παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια, ημερίδες, συμμετέχει σε work shops επενδύοντας στην αναβάθμιση του γνωστικού επιπέδου του μένοντας πάντα ενήμερος στις νέες τάσεις της οδοντοτεχνικής πράξης.

Κιοσεγιάν Τανίκ

Η Τανίκ Κιοσεγίαν, κόρη του Βαχάν Κιοσεγίαν γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά το 1983.
Αποφοίτησε με μεγάλη επιτυχία το 2004 απο το Α ΤΕΙ Αθηνών Οδοντικής Τεχνολογίας.
Εργάζεται στο Eurodent Lab απο το 2006. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια, ημερίδες στο τομέα της ψηφιακής οδοντιατρικής και των αισθητικών αποκαταστάσεων.
Βασικός τομέας ενασχόλησης και υπευθυνότητας στο εργαστήριο είναι η ψηφιακή σχεδίαση αποκαταστάσεων και η ακίνητης προσθετικής.

Με το ολοκληρωμένο σύστημα ψηφιακής σάρωσης και σχεδίασης CAD 3 Series της Dental Wings σχεδιάζουμε κάθε είδους προσθετική εργασία (μεταλλοκεραμική, ολοκεραμική, εμιεμφυτευματική, ζιργκονίας προσωρινή) προσέχοντας όλες τις λεπτομέρειες σχεδίασης έτσι ώστε να εγγυόμαστε στους συνεργαζόμενους οδοντίατρους μας την τέλεια εφαρμογή και αισθητική της.

Τμήμα Κεραμικών

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο σε συνδυασμό με την τεχνολογία μας επιτρέπει να κρατάμε ψηλά τον πήχη στην οδοντοπροσθετική.
Κατασκευάζουμε μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών με υπευθυνότητα και ποιότητα στα υλικά και στις μεθόδους κατασκευής.
Τώρα με το σύστημα ips e-max ivoclar έχουμε τη δυνατότητα να κατασκευάσουμε ολοκεραμικές γέφυρες εξαιρετικής αισθητικής και αντοχής.
Το διπυριτικό λίθιο που αποτελεί την βάση του νέου υλικού σε συνδυασμό με την εφαρμογή της μεθόδου της διασταύρωσης με πορσελάνη απατίτη δίνουν στις αποκαταστάσεις ιδιότητες που είναι εξαιρετικά παρόμοιες με αυτές της φυσικής οδοντικής ουσίας.
Τα κρύσταλλα του απατίτη είναι αυτά που προσδιορίζουν τις οπτικές ιδιότητες της οδοντικής ουσίας, όπως η διαφάνεια, η φωτεινότητα και σκέδαση του φωτός. Η ενσωμάτωση του φθόριο-απατίτη προσφέρει στο ips e-max την απόλυτη φυσική αισθητική.
Η αντοχή στην κάμψη έχει πολλαπλασιαστεί και είναι τέσσερις φορές μεγαλύτερη από αυτή της οδοντίνης και πολλαπλάσια από αυτή της αδαμαντίνης.

Β.Α.Τ.

Ο σύνδεσμος ακριβείας Β.Α.Τ είναι τασσεοθραυστης και ειδικά κατασκευασμένος για την στήριξη μονόπλευρης μερικής οδοντοστοιχίας χωρίς μεταλλικό σκελετό, γλωσσική μπάρα υπερώια πλάκα.
Οι ανησυχίες και η αγάπη μας στην αναζήτηση στο να δώσουμε λύσεις σε περιπτώσεις μονόπλευρης νωδότητας μας οδήγησε το 1994 στη νέα μέθοδο αποκατάστασης της μονόπλευρης νωδοτητας, δημιουργώντας το πλέον γνωστό σύνδεσμο ακριβείας ΒΑΤ για μονόπλευρη στήριξη μερικής οδοντοστοιχίας χωρίς γλωσσική μπάρα η υπερώια πλάκα και χωρίς εμφανή μεταλλικό σκελετό.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ευαγγελιστρίας 21Α, Πειραιάς, Νομός Αττικής, 18532, Ισόγειο

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:00 - 20:00

Τρίτη

10:00 - 20:00

Τετάρτη

10:00 - 20:00

Πέμπτη

10:00 - 20:00

Παρασκευή

10:00 - 20:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Nikos 03/07/2021 16:40
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εκπληκτικός επαγγελματίας!