ΟΙΝΟΠΟΙΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΙΝΟΥ ΝΕΜΕΑ | FROUSIOS WINES

Το οινοποιείο μας “Frousios Wines” το οποίο εδρεύει στη Νεμέα Κορινθίας, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια με την παραγωγή και εμφιάλωση κρασιών μοναδικής ποιότητας και γεύσης. Με αγάπη και μεράκι, όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργούμε ασταμάτητα κρασιά που μιλάνε στην καρδιά των ανθρώπων και συνοδεύουν ευχάριστα τις πιο όμορφες στιγμές τους.

Στους ιδιωτικούς αμπελώνες μας στη Νεμέα καλλιεργούμε με αφοσίωση και κληροδοτημένη γνώση στην αμπελουργία, διάφορες ποικιλίες σταφυλιών όπως αγιωργίτικο, σαρντονέ και μαλαγουζιά άριστης ποιότητας. Το έδαφος και το ήπιο κλίμα της Νεμέας μας δίνουν την δυνατότητα να παράγουμε λευκά, ερυθρωπά και ερυθρά κρασιά με έντονα αρωματικά χαρακτηριστικά και ισορροπημένη γεύση.

Το μυστικό της εξαιρετικής γεύσης των κρασιών μας βρίσκεται στο συνδυασμό της άριστης ποιότητας των πρώτων υλών με τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής και τις σύγχρονες μεθόδους επεξεργασίας, τηρώντας παράλληλα όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και υγιεινής. Οι τακτικοί ποιοτικοί έλεγχοι και οι σχολαστικές παρακολουθήσεις κάθε σταδίου ωρίμανσης μέχρι την τελική στιγμή παράδοσης στον καταναλωτή επισφραγίζει την κορυφαία ποιότητα και το εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα.

Με αυστηρή προσήλωση στην παραγωγή κρασιών υψηλής ποιότητας και εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής, στο οινοποιείο μας έχουμε σαν όραμα και στόχο την συνεχόμενη βελτίωση των κρασιών μας ώστε να μπορούμε να ικανοποιήσουμε και τους πιο απαιτητικούς οινόφιλους.

Μια επίσκεψη στους αμπελώνες μας και στο οινοποιείο μας θα σας δώσει την ευκαιρία να γευτείτε και να ταξιδέψετε ευχάριστα μέσα από τα πλούσια σε αρώματα και μοναδικά σε γεύση κρασιά μας.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ελευθερίου Βενιζέλου 100, Νεμέα, Κόρινθος, Τ.Κ.20500

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Κατρινης. Γ 13/07/2021 12:31
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Αριστη συνεργασια και ποιοτητα σε ολα τα σταδια.