Φορτώνει…

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ | ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΙΚΑΙΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗ | ΔΙΑΖΩΜΑ

Για τα «Συνέδρια και εκδηλώσεις DIAZOMA», βασική αρχή είναι ότι οι διοργανωτές του συνεδρίου, καθώς και κάθε συμμετέχων,  είναι σίγουροι για την ομαλή διεξαγωγή και τη διεξαγωγή των εργασιών κάθε οργανισμού που αναλαμβάνουμε και ότι θα δημιουργήσουμε εμπειρίες ενός χρόνου ζωής.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν :

  • Οργάνωση συνεδρίων : Το προσωπικό μας έχει οργανώσει με επιτυχία συνέδρια για περισσότερα από 20 χρόνια. Η εμπειρία μας μπορεί να γίνει το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας
  • Οργάνωση κινήτρων : Η οργάνωση κινήτρων είναι μία από τις κύριες γνώσεις μας. Truz Diazoma για την οργάνωση σας Κίνητρο και να την κάνετε μια επιτυχημένη εμπειρία.
  • Οργάνωση εκδηλώσεων : Στο Diazoma έχουμε τις γνώσεις και την εμπειρία. Ελάτε να μας συναντήσετε για να συζητήσουμε μαζί πώς μπορούμε να κάνουμε την εκδήλωσή σας μια λαμπρή εμπειρία.

Κατά την πραγματοποίηση της διάσκεψης, με την παρουσία μας στο χώρο της γραμματείας, παρακολουθούμε όλες τις ρυθμίσεις και χειριζόμαστε όλα τα ζητήματα, καθώς διατηρούμε επαφή μετά την ολοκλήρωση της διάσκεψης τόσο με τον οργανωτή της επιτροπής και των αντιπροσώπων προκειμένου να παρασχεθούν τα απαιτούμενα έγγραφα (οικονομικά ή πιστοποιητικά).

Απολαμβάνουμε τη διοργάνωση κινήτρων , καθώς και συναυλίες, εκθέσεις τέχνης, μουσικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις κάθε είδους. Αναλαμβάνουμε την οργάνωση της έκθεσης ή της εκδήλωσής σας, τις απαραίτητες κατασκευές, τη φανταστική διακόσμηση, τα πανό και όλες τις πτυχές που θα περιλαμβάνουν ένα μοναδικό γεγονός.

Εάν επιθυμείτε η εκδήλωσή σας να είναι μοναδική και να οργανώνεται με επαγγελματισμό, ενώ δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε, πάρτε την ευκαιρία να ακούσετε τις ιδέες μας !!

Η οργάνωση μιας επιτυχημένης Διάσκεψης/Συνάντησης περιλαμβάνει…
Παρακολουθούμε κάθε εκπρόσωπο χωριστά…
Υπολογισμός Προϋπολογισμού – Έρευνα για Κεφάλαια – ΧορηγούςΕπιστολές πρόσκλησης όταν είναι απαραίτητο
Σχεδιασμός & συνεχής ενημέρωση της ιστοσελίδας του συνεδρίουΗ υποβολή των περιλήψεων
Προώθηση της διάσκεψης σε πιθανούς συμμετέχοντεςΔιαμονή & Χειρισμός κρατήσεων ξενοδοχείου
Επιθεώρηση – Ρυθμίσεις για τον τόπο διεξαγωγής & ΤεχνικέςΜεταφορές – Πτήσεις
Προσαρμογή Κοινωνικού Προγράμματος, Γαλάς – Εκδρομές – ΕκθέσειςΠαροχή όλων των ειδών πληροφοριών, email, τηλεφωνικά
Λογιστική χειρισμού Διεθνείς Οργανισμούς (Επιστροφή ΦΠΑ)

Το όνομά μου είναι η Maria Leventi και διοργανώνω συνέδρια, συνέδρια, συναντήσεις, κίνητρα και ειδικές ομάδες από το 1995. Είχα πάντα την αίσθηση ότι αυτό είναι το σωστό έργο για μένα.

Μου αρέσει να σχεδιάζω, να οργανώνομαι και να δουλεύω με ανθρώπους για να επιτύχω το καλύτερο αποτέλεσμα. Τώρα, μετά από περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας ως υπάλληλος σε αυτόν τον ειδικό τομέα, αποφάσισα να ξεκινήσω τη δική μου επιχείρηση! Είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος για απαιτητικά έργα και ελπίζω για ένα γόνιμο μέλλον..!!

Εμπειρία, φαντασία και ανοιχτό μυαλό! Αυτό είναι αυτό που μπορούμε να σας προσφέρουμε στα Συνέδρια & Εκδηλώσεις DIAZOMA !!!!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πατριάρχου Γρηγορίου Ε 6, Ηράκλειο, Νομός Ηρακλείου, Κρήτη ΤΚ 71305

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 17:00

Τρίτη

09:00 - 17:00

Τετάρτη

09:00 - 17:00

Πέμπτη

09:00 - 17:00

Παρασκευή

09:00 - 17:00

Σάββατο

09:00 - 14:00

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ερίσα Αδάμου 24/07/2019 19:09
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

πολύ καλή οργάνωση συνεδρίου, άψογη εξυπηρέτηση και υποστήριξη!!