Φορτώνει…

ΠΑΛΑΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΑΘΗΝΑ | ΤΟΛΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στην οδό Σόλωνος 19 στο Κολωνάκι θα βρείτε το παλαιοπωλείο μας “Τόλιας” το οποίο για περισσότερα από 50 χρόνια αναλαμβάνει την αγορά παλαιών αντικειμένων τοις μετρητοίς αλλά και σας προσφέρει προς πώληση μοναδικές αντίκες, παλαιά έπιπλα και αντικείμενα.

Δημιουργήθηκε με μεράκι, πολύ όρεξη και χάρη στην αγάπη μας για τα παλαιά αντικείμενα τέχνης που κόσμησαν με την ομορφιά τους την εποχή τους και συνεχίζουν να αποτελούν μοναδικά και ξεχωριστά κομμάτια.

Στο παλαιοπωλείο μας μπορείτε να βρείτε μοναδικά κομμάτια σε έπιπλα, αντικείμενα, ενθύμια, βιβλία, βινύλια, διακοσμητικά, φωτιστικά, υαλικά, πίνακες και ότι ψάχνετε για να ομορφύνετε το χώρο σας ή για να τα προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, σε μοναδικές τιμές.

Αντικείμενα σπάνια, μοναδικά που θα τα βρείτε μόνο στο παλαιοπωλείο μας, για όλα τα συλλεκτικά γούστα, αλλά και για αυτούς που θέλουν να δημιουργήσουν μια όμορφη γωνιά με παλαιά αντικείμενα στο χώρο τους.

Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει τον καθαρισμό σπιτιών, υπογείων, αποθηκών, παταριών και εγκαταλελειμμένων χώρων αγοράζοντας τοις μετρητοίς όλα τα παλαιά αντικείμενα που διαθέτετε, σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκονται.

Αν σας ενδιαφέρει να πουλήσετε κάποια αντικείμενα η εξειδικευμένη ομάδα μας μπορεί να προχωρήσει άμεσα στην εκτίμησή τους, είτε στο χώρο σας, είτε στο παλαιοπωλείο μας στην Αθήνα. Αν πάλι ενδιαφέρεστε να δείτε τις συλλογές μας, είναι διαθέσιμες για να τις απολαύσετε ανά πάσα στιγμή στο κατάστημά μας.

Το παλαιοπωλείο μας μέχρι και σήμερα αποτελεί ένα από τα καλύτερα παλαιοπωλεία σε όλη την Αττική χάρη στην ποικιλία συλλεκτικών παλαιών αντικειμένων που διαθέτει αλλά και στην άμεση και σωστή εξυπηρέτηση που προσφέρει σε κάθε πελάτη.

Επισκεφτείτε το παλαιοπωλείο μας το οποίο εδρεύει στην οδό Σόλωνος 19, στο Κολωνάκι για να διαπιστώσετε και μόνοι σας την μεγάλη συλλογή που διαθέτουμε από παλαιά αντικείμενα.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Σόλωνος 19, Κολωνάκι, Αθήνα, Τ.Κ.10671

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

10:30-15:00

Τρίτη

10:30-15:00

Τετάρτη

10:30-15:00

Πέμπτη

10:30-15:00

Παρασκευή

10:30-15:00

Σάββατο

10:30-15:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed