ΠΙΤΣΑΡΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ | SENIOR PIZZA AL METRO

Η πιτσαρία «SENIOR PIZZA AL METRO», με έδρα την Καστοριά (εντός του εμπορικού κέντρου), είναι το σημείο όπου… συναντιούνται η ποιότητα, το καλό φαγητό, η άψογη εξυπηρέτηση με το ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Έμπειρο προσωπικό, με βαθύτατη γνώση του αντικειμένου, μεράκι για τη δουλειά και πάνω από όλα διάθεση να σας κάνει να νιώσετε… σαν στο σπίτι σας, είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να περάσετε στιγμές χαλάρωσης που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη σας, συνδυάζοντας την καλή παρέα με το υπέροχο φαγητό μας.

Τα υλικά μας είναι φρεσκότατα, όλα παρασκευάζονται την ώρα που τα παραγγέλνετε. Παράλληλα, έχουμε τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ενώ οι προσφορές μας είναι στο κλίμα των ημερών, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να απολαύσετε τις ξεχωριστές μας νοστιμιές πάντα με τον πιο οικονομικό και συμφέροντα για εσάς τρόπο!

Όλη την εβδομάδα η πιτσαρία «SENIOR PIZZA AL METRO», είναι στη διάθεσή σας για να γευτείτε κι εσείς με τη σειρά σας τις λιχουδιές μας, που είναι σίγουρο ότι θα αφήσουν τον ουρανίσκο σας απόλυτα ικανοποιημένο!


Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Κύκνων 2 (Εντός Εμπορικού Κέντρου), Καστοριά, Τ.Κ.52100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed