Φορτώνει…

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑ | ΚΟΓΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

Ο πολιτικός μηχανικός ΚΟΓΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ διατηρεί γραφείο στη Βέροια, αναλαμβάνοντας μελέτες και κατασκευές κτιρίων, οικιών και επαγγελματικών χώρων. Ο ΚΟΓΚΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ δραστηριοποιείται σε όλη τη Β. Ελλάδα και προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με πείρα και άψογο επαγγελματισμό.

Η άρτια επιστημονική του κατάρτιση αποτελεί εγγύηση για την παροχή του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος, προβαίνοντας σε κατασκευές υψηλών προδιαγραφών, άριστης λειτουργικότητας και αισθητικής, προσαρμοσμένες, πάντα, στις απαιτήσεις των πελατών.

Το γραφείο του στη Βέροια -οικογενειακή επιχείρηση από το 1990- αναλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες διαδικασίες, από την έκδοση οικοδομικών αδειών και τη μελέτη ενός έργου έως και την πλήρη αποπεράτωσή του.

Εμπιστευθείτε τον πολιτικό μηχανικό ΚΟΓΚΑ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, στη Βέροια, για την κατασκευή της οικίας σας ή και την πλήρη ανακαίνισή της και εξασφαλίστε τις πιο πρωτοποριακές κατασκευαστικές λύσεις!

Ο κ. ΚΟΓΚΑΣ ασχολείται ακόμα με την τακτοποίηση – νομιμοποίηση αυθαιρέτων, ενώ προβαίνει και στη διενέργεια ενεργειακών επιθεωρήσεων και την έκδοση πιστοποιητικών ενεργειακής απόδοσης.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, η συνεργασία σας με τον εν λόγω πολιτικό μηχανικό θα είναι άψογη και θα διεκπεραιωθεί με απόλυτη συνέπεια, αξιοπιστία, αλλά και λογικές τιμές.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Άγιος Γεώργιος, Βέροια, Τ.Κ.59150

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:00-17:00

Τρίτη

7:00-17:00

Τετάρτη

7:00-17:00

Πέμπτη

7:00-17:00

Παρασκευή

7:00-17:00

Σάββατο

7:00-15:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed