ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ AUTO ΠΑΤΡΑ | ΕΤΕΚΑ ΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΪΚΟΣ

Το πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΤΕΚΑ βρίσκεται στην Πάτρα. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται στον χώρο των υγρών καυσίμων και προσφέρει σε όλους τους πελάτες της καύσιμα κορυφαίας ποιότητας και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Υπηρεσίες :

  • Καύσιμα όλων των Ειδών
  • Πλυντήριο – Λιπαντήριο
  • Αξεσουάρ – Λιπαντικά Αυτοκινήτου

Στα πρατήριό μας με την επίσκεψή σας, θα βρείτε τις καλύτερες ποιότητες σε καύσιμα με βενζίνες 95 – 100 οκτανίων, πετρέλαιο κίνησης. Βασικός στόχος μας είναι η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση κάθε πελάτη μας. Η εμπειρία μας στο χώρο εγγυάται στον καταναλωτή, είτε είναι ιδιώτης, είτε επαγγελματίας, άριστη ποιότητα καυσίμου που εξασφαλίζει την απρόσκοπτη λειτουργία και αποδοτικότητα του οχήματός σας.

Θέλοντας να εξυπηρετήσουμε και να προσφέρουμε την καλύτερη παροχή προϊόντων και υπηρεσιών, μπορείτε να προμηθευτείτε καθημερινά υψηλής ποιότητας καύσιμα για το μηχανάκι, το αυτοκίνητο, το φορτηγό σας αλλά και κάθε όχημα. Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει με ευγένεια.

Σε εμάς θα βρείτε ολοκληρωμένες υπηρεσίες που αφορούν τη φροντίδα και συντήρηση του αυτοκινήτου σας, όπως υπηρεσίες πλυσίματος αυτοκινήτου καθώς και λιπαντικά για κάθε τύπο οχήματος.

Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε και να δοκιμάσετε την άριστη ποιότητα καυσίμων που εξασφαλίζουμε για εσάς.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Γλαύκου 58, Πάτρα, Τ.Κ.26332

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

6:00-23:30

Τρίτη

6:00-23:30

Τετάρτη

6:00-23:30

Πέμπτη

6:00-23:30

Παρασκευή

6:00-23:30

Σάββατο

6:00-23:30

Κυριακή

6:00-23:30

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed