Φορτώνει…

ΨΥΓΕΙΟΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΚΡΑΝΙΔΙ | TRANS & FRIGO ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ

Η μεταφορική εταιρεία μας “Trans & Frigo Κρεμμύδας” η οποία εδρεύει στην Αργολίδα και πιο συγκεκριμένα στο Κρανίδι, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 40 χρόνια στο χώρο των μεταφορών, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε μεταφορά επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε, καθώς μεταφορές δύσκολων φορτίων, όπως βαρέων και εύθραυστων αντικειμένων. Εκτελούμε επίσης ανέλκυση – καθέλκυση σκαφών, ανύψωση βαρέων αντικειμένων και οποιαδήποτε άλλη εργασία με γερανό σε όλη την Αργολίδα.

Επενδύοντας στο χώρο της μεταφοράς και έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτόν, έχουμε επεκτείνει τις δραστηριότητές μας και στον χώρο της ψυγειομεταφοράς. Με σύγχρονα φορτηγά ψυγεία μπορούμε να μεταφέρουμε οποιοδήποτε ευπαθή προϊόν χρειάζεται συνθήκες ψύξης.

Έτσι, λοιπόν, με έδρα το Κρανίδι, μπορούμε να αναλαμβάνουμε κάθε είδους μεταφορές, ψυγειομεταφορές και εργασίες με γερανούς στην Αργολίδα και σε όλη την Ελλάδα, με ασφάλεια, υπευθυνότητα, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Χάρη στην πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των μεταφορών, την συνέπεια, τον επαγγελματισμό και τις οικονομικές τιμές μας, έχουμε καταφέρει να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη και την μακρόχρονη συνεργασία με ένα μεγάλο αριθμό πελατών στην Αργολίδα αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Η φιλοσοφία μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να είμαστε πάντα εδώ για εσάς και να προσπαθούμε διαρκώς για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών έχοντας πάντα ως στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μασσητός 21, Κρανίδι, Τ.Κ.21300

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed