ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΟΡΩΠΙ | ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ PIT STOP

Η εταιρεία ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ PIT STOP στο Κορωπί αποτελεί ένα εξειδικευμένο συνεργείο αυτοκινήτων, το οποίο παρέχει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για το service του αυτοκινήτου. Διαθέτουμε έναν υπερσύγχρονο χώρο.

Είμαστε ένα οργανωμένο και σύγχρονο συνεργείο, με μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας. Βασιζόμενοι στην πολυετή εμπειρία μας, την τεχνική κατάρτιση και τον υλικοτεχνικό μας εξοπλισμό, έχουμε δημιουργήσει στο Κορωπί ένα συνεργείο υψηλών προδιαγραφών με σκοπό την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Έτσι, μπορούμε να παρέχουμε εγγυημένο service αυτοκινήτων που σας εξασφαλίζει τη μέγιστη οδική ασφάλεια. Άλλωστε, οι κορυφαίες επιδόσεις και η ασφάλεια δεν εξαρτώνται μόνο από τη μάρκα και το μοντέλο του οχήματος αλλά και από την ποιότητα του service αυτοκινήτων.

“Το πάθος μας και το μεράκι μας για το αυτοκίνητο, μας έχει κάνει να ξεχωρίζουμε στον χώρο του service αυτοκινήτων. Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις της αυτοκινητοβιομηχανίας και εκπαιδευόμαστε συνεχώς πάνω στα νέα τεχνολογικά δεδομένα. Γι’ αυτό έχουμε τη δυνατότητα να είμαστε μπροστά από τον ανταγωνισμό.”

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Αγίας Μαρίνας 133, Κορωπί, Τ.Κ.19400

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-18:00

Τρίτη

9:00-18:00

Τετάρτη

9:00-18:00

Πέμπτη

9:00-18:00

Παρασκευή

9:00-18:00

Σάββατο

9:30-14:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
DORA 05/03/2021 12:09
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Πολυ οργανωμένο και σύγχρονο συνεργείο!Γρηγορο service,πολυ καλες τιμες!