Φορτώνει…

ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | VORAS CLEAN FACILITIES

Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 1996 με αντικείμενο την παροχή υψηλού επιπέδου στοχευμένων υπηρεσιών που αναλαμβάνει με υπευθυνότητα γενικούς καθαρισμούς, καθαρισμούς υαλοπινάκων, απολυμάνσεις και απεντομώσεις και υπηρεσίες πρασίνου. Προσφέρουμε συνεργασίες τόσο μεμονωμένα, κατά περίπτωση, αλλά και σε ετήσια βάση – αν το πρόβλημα είναι επίμονο, πάντα με άριστα αποτελέσματα. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται κυρίως στον κλάδο της καθαριότητας.

“Η Voras είναι η επιλογή σας για μια εξειδικευμένη συντήρηση εγκαταστάσεων, εργαζόμαστε πίσω από τις σκηνές για να λύσουμε προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν, να τελειοποιήσουμε τη φήμη της εγκατάστασής σας και να διασφαλίσουμε τη συνεχή ικανοποίηση του πελάτη.”

Ταρπάνης Δημήτρης Διευθύνων Σύμβουλος

«Η λύση απέναντι στο πρόβλημα της ενίσχυσης της αποτελεσματικότητας και της εξωστρέφειας της κάθε επιχείρησης δεν απαιτεί κόπο αλλά ένα σωστό και ξεκάθαρο τρόπο συνδυασμένος με το χαμηλότερο δυνατό κόστος».

Στην προσπάθεια ανεύρεσης αυτού του τρόπου η Voras Clean Facilities αντιμετωπίζει τον κάθε πελάτη της ως ένα ξεχωριστό – μοναδικό συνεργάτη στον οποίο παρέχει μια πληθώρα προσαρμοσμένων εργαλείων – λύσεων για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα. Τα χαρακτηριστικά της εταιρείας που αποτελούν εχέγγυα για το σύνολο των συνεργασιών της είναι:

 • Η στόχευση – εξειδίκευση των προϊόντων και των υπηρεσιών της.
 • Η δημιουργία προσαρμοσμένων λύσεων για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά.
 • Η διαρκής αναβάθμιση των διαδικασιών και η βελτίωση των παρερχομένων υπηρεσιών της.
 • Η άμεσα μετρήσιμη αποτελεσματικότητα των παρεχομένων υπηρεσιών της.
 • Η αξιοπιστία των στελεχών και συνεργατών της.

 

Ο προσανατολισμός της Voras Clean Facilities σε σχέση με την αγορά που δραστηριοποιείται είναι βασισμένος στην διεύρυνση της αγοράς, γεγονός που το αποδεικνύει η στάση της απέναντι σε όλες τις εμπλεκόμενες στο επιχειρηματικό σύστημα ομάδες: Ίση μεταχείριση και αξιοκρατική αντιμετώπιση όλων των εμπλεκομένων. Συνεχής προσπάθεια ενίσχυσης της συνολικής εικόνας του κλάδου και τόνωση της εξωστρέφειας του. Συμβολή στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος συνολικά.

Τα επιχειρηματικά δεδομένα αλλάζουν με γοργούς ρυθμούς, η πίεση που ασκείται στις επιχειρήσεις για μείωση του κόστους είναι μεγάλη, η βελτίωση της παραγωγικότητας και της ανταγωνιστικότητας είναι πιο έντονη από ποτέ. Όλες οι παραπάνω πιέσεις που ασκούνται στην αγορά καθιστούν απαραίτητη την ανάγκη ενσωμάτωσης νέων εργαλείων, λιγότερο κοστοβόρων και πιο αποτελεσματικών. Σε αυτή τη βάση ο στόχος της Voras Clean Facilities είναι να καλύψει της νέες ανάγκες των επιχειρήσεων δημιουργώντας εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες με στόχο τη μείωση του κόστους και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας της κάθε επιχείρηση.

Eίμαστε στη διάθεσή σας για μια δωρεάν εκτίμηση των αναγκών του χώρου σας, ώστε να βρεθεί η καλύτερη ποιοτικά και οικονομικά λύση για την επιχείρησή σας, από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου.

Υπηρεσίες:

 • Υπηρεσίες Καθαρισμού
 • Καθαρισμός Τζαμιών
 • Απολυμάνσεις, Εντομοκτονίες, Μυοκτονίες
 • Τεχνικό Τμήμα
 • Υπηρεσίες Υποστήριξης Εκδηλώσεων
 • Υπηρεσίες Υποστήριξης Ξενοδοχείου

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κωνσταντίνου Καραμανλή 200, Βούλγαρη, Θεσσαλονίκη, Νομός Θεσσαλονίκης, 54248

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 19:00

Τρίτη

08:00 - 19:00

Τετάρτη

08:00 - 19:00

Πέμπτη

08:00 - 19:00

Παρασκευή

08:00 - 19:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Λιτσα 08/06/2021 15:04
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εχουμε σταθερη συνεργασία.. Ειναι πολύ γρηγοροι και καλοί.