Φορτώνει…

ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ ΡΕΘΥΜΝΟ | ΡΟΥΚΟΥΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ ΕΡΓΩΝ ΤΕΧΝΗΣ-ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΨΗΦΙΔΟΓΡΑΦΟΣ

Το εργαστήριο μας βρίσκεται στο Ρέθυμνο Κρήτης, στην διεύθυνση Επιμενίδου Μαρούλη 14 & Καστρινάκη γωνία, στην πρώτη παράλληλο της κεντρικής λεωφόρου Γ. Κουντουργιώτου πίσω από τα οπτικά “Ανδρουλάκη”.

Αναλαμβάνουμε να εξετάσουμε, να συντηρήσουμε και να αποκαταστήσουμε την συλλογή σας. Εξασφαλίζουμε την φροντίδα των πολύτιμων αντικειμένων (έργων τέχνης) για την καλύτερη διατήρησή τους στο χρόνο και την φθορά με γνώση, μέθοδο και επιστημονική τεχνική συμπεριλαμβανόμενων όλων εκείνων των περιβαλλοντικών παραμέτρων κατά των γνωστών αιτιών φυσικής ή τεχνητής φθοράς των αντικειμένων και των έργων τέχνης.

Αγιογραφούμε εικόνες σε ξύλο, κεραμικό, πέτρα, τσιμεντοκονίαμα σε οποία διάσταση επιθυμείται. Εφαρμόζουμε ακόμη και τεχνητή παλαίωση για πιο ιδιαίτερα γούστα.

Αναλαμβάνουμε να Ιστορίσουμε ιερούς ναούς. Εκτελούμε κατόπιν προσχεδίου και μελέτης για την ορθή αγιολογική κατάταξη των παραστάσεων χριστολογικού, θεομητερικού και αγιολογικού κύκλου, σεβόμενοι την ορθόδοξη παράδοση της εκκλησίας μας.

Δημιουργούμε ψηφιδωτά με άγιους και αγιολογικές παραστάσεις που επιθυμείται και επίσης να διακοσμούμε με εντοίχια ή επιδαπέδια ψηφιδωτά σε εργασιακούς χώρους, ξενοδοχεία, δημόσια κτήρια, πλατείες, οικίες (σαλόνι, κουζίνα, λουτρό, αυλή) σε όποια διάσταση και ζωγραφικό θέμα επιθυμείται.

Κατά την πλοήγηση σας στον διαδικτυακό μας τόπο στα ελληνικά ή στα αγγλικά μπορείτε να δείτε παραδείγματα των έργων μας και να αντλήσετε περισσότερες πληροφορίες για τις φάσεις της συντήρησης και της κατασκευής έργων τέχνης.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ρέθυμνο, Νομός Ρεθύμνου, Κρήτη, 74100

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Ματίνα 11/11/2020 17:54
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Υπέροχος άνθρωπος και αληθινός καλλιτέχνης!!!