ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | TALOS SYSTEMS

Η εταιρεία TALOS SECURITY SYSTEMS δραστηριοποιείται και εξειδικεύεται στον κλάδο των συστημάτων ασφαλείας από το 2017 και πιο συγκεκριμένα, στον κλάδο των ηλεκτρονικών εφαρμογών από το 2006.

Η πολυετή πείρα και η γνώση του αντικειμένου μέσω των αυτοματισμών, έχει ως αποτέλεσμα τη μέγιστη ασφάλεια, σε συνδυασμό με την εύχρηστη λειτουργία των συστημάτων, προσαρμόζοντάς τα στην καθημερινότητά σας μέσω ειδικών εφαρμογών.

Η TALOS SECURITY SYSTEMS είναι εταιρεία με όραμα και στόχους προς το μέλλον, που όσο η τεχνολογία εξελίσσεται, κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη και πιο ασφαλή με τη σωστή μελέτη των απαιτήσεων του εκάστοτε χώρου.

Στην TALOS SECURITY SYSTEMS επιμένουμε για καινοτομία, ποιότητα και αξιοπιστία. Διαβλέπουμε τις τάσεις για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις σας, διαμορφώνοντας τη μελλοντική μας ανάπτυξη.

Με τη μακροχρόνια συνεργασία με το Κέντρο Λήψεων Σημάτων (Κ.Λ.Σ) της εταιρείας PERSONAL A.E. και με την άρτια τεχνική μας κατάρτιση, παρέχουμε καινοτόμες λύσεις και δικλείδες ασφαλείας για την προστασία σας, πληρώντας τις προϋποθέσεις που επιβάλλει το κράτος περί του Ν.2518/97, όπως τροποποιήθηκε και συμπληρώθηκε με το Ν.3707/08, για την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος εγκαταστατών προσωπικού ασφαλείας Ελλάδος.

Η TALOS SECURITY SYSTEMS είναι πιστοποιημένη τεχνική εταιρεία μελέτης, εγκατάστασης & προγραμματισμού συστημάτων ασφαλείας. Αναλαμβάνει έργα συστημάτων ασφαλείας και ηλεκτρονικών εφαρμογών σε οικίες, καταστήματα, γραφεία, χρυσοχοεία, βιομηχανίες και άλλους επαγγελματικούς χώρους όπου οι απαιτήσεις της εγκατάστασης προϋποθέτουν πείρα, γνώση και εξειδίκευση. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει τη μελέτη και εγκατάσταση:

  • Συναγερμών CADDX, PARADOX, TELETEK
  • Κλειστών Κυκλωμάτων τηλεοράσεών (CCTV) καμερών DAHUA & HIKVISION και θυροτηλεοράσεων DAHUA, HIKVISION & ARTEC
  • Access Control (συστήματα ελέγχου πρόσβασης) μέσω καρτών, tags, δαχτυλικού αποτυπώματος, ίριδας ματιού, ταυτοποίησης προσώπου ή εφαρμογής στο κινητό
  • Συστήματα πυρανίχνευσης PARADOX & UNIPOS
  • Smart Home εφαρμογές

Στην εταιρεία μας σεβόμαστε όλους τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μας δείχνουν.

Διανύοντας μια εποχή με πολλούς κινδύνους, η TALOS SECURITY SYSTEMS εγγυάται αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για την προστασία τόσο των οικογενειών, όσο και των περιουσιών μας. Καλέστε μας για την προσφορά σας!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ωραιόπουλου Κωνσταντίνου 35, Νέο Ηράκλειο, Νομός Αττικής, Τ.Κ.14121

Τηλέφωνο:

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-18:00

Τρίτη

9:00-18:00

Τετάρτη

9:00-18:00

Πέμπτη

9:00-18:00

Παρασκευή

9:00-18:00

Σάββατο

9:00-15:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed