ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑ | FLASH CLEANING

Η FLASH CLEANING είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών καθαριότητας με δραστηριότητες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών για κάθε ενδιαφερόμενη πολυκατοικία – επιχείρηση.

Δημιουργήθηκε το 2002 από ανθρώπους με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, με σκοπό την παροχή εκσυγχρονισμένων υπηρεσιών και με γνώμονα τις ανάγκες της σύγχρονης κατοικίας ή επιχείρησης.

Στην εταιρεία μας στοχεύουμε στη δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με πελάτες που αναζητούν ποιοτικές, σύγχρονες και προπάντων οικονομικές λύσεις σε όλες τις πιθανές ανάγκες ή απαιτήσεις τους. Με προτάσεις, λύσεις και τιμές που ξεπερνούν κάθε προσδοκία, η εταιρεία μας διακρίνεται για το εξαιρετικό επίπεδο των υπηρεσιών της και τη διάθεση όλου του προσωπικού της να ικανοποιήσει πλήρως τους πελάτες της.

Η επιλογή προσωπικού γίνεται με αυστηρά κριτήρια ως προς την ικανότητα καθαρισμού, ως προς την εντιμότητα και την συνέπειά τους. Ο συνδυασμός ενός καλά εκπαιδευμένου προσωπικού με ένα άρτιο τεχνολογικό εξοπλισμό μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ξεχωριστή καθαριότητα!

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε είναι επώνυμα από τις πιο γνωστές εταιρείες και είναι φιλικά προς το περιβάλλον, δεν διαβρώνουν τις επιφάνειες και δεν είναι τοξικά.

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι άριστης ποιότητας. Η εποπτεία των συνεργείων είναι συνεχής και δίνουμε εγγύηση για το τελικό αποτέλεσμα.

Καλύπτουμε όλα τα Νότια Προάστια της Αθήνας (Παλαιό Φαληρο, Άλιμο, Καλαμάκι , Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα, Καβούρι, Βουλιαγμένη, Βάρκιζα, Βάρη).

Για οποιαδήποτε πληροφορία, αλλά και ραντεβού, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Υπηρεσίες:

  • Αρχικοί Καθαρισμοί Κτιρίων – Διαμερισμάτων
  • Καθαρισμοί Επαγγελματικών Χώρων
  • Καθαρισμοί Πολυκατοικιών

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λασιθίου 77, Γλυφάδα, Τ.Κ.16674

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

6:00-20:00

Τρίτη

6:00-20:00

Τετάρτη

6:00-20:00

Πέμπτη

6:00-20:00

Παρασκευή

6:00-20:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed