ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΣ | GK CLEANING ΓΚΕΓΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΡΟΜΠΕΡΤ

Η GK. CLEANING δραστηριοποιείται στον τομέα της καθαριότητας. Είναι μία από τις πιο σύγχρονες εταιρείες καθαρισμού υψηλής απόδοσης, με έδρα την Κόρινθο.

Το όραμα μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας, σε συνθήκες εργασίας που σέβονται και προστατεύουν την υγεία των εργαζομένων με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει υπηρεσίες και λύσεις υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών της.

Ο καθαρισμός κτιρίων συμπεριλαμβάνει το σύνολο των εργασιών και ενεργειών που απαιτούνται για τη δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών υγιεινής, λειτουργικότητας, και καλής εμφάνισης του συνόλου των χώρων που τα απαρτίζουν.

Τα συνεργεία καθαρισμού της εταιρείας μας, τα οποία αποτελούνται από ειδικευμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο στη μεθοδολογία καθαρισμού, με σύγχρονο εξοπλισμό, χρησιμοποιώντας παράλληλα εξελιγμένα προϊόντα καθαρισμού, επωνύμων Πολυεθνικών εταιρειών ,τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας.

Το συνεργείο καθαρισμού αποτελείται από επαγγελματίες με εξειδίκευση, επαγγελματική ευσυνειδησία και κατάρτιση, που διακρίνονται για το ήθος και την ευγένειά τους. Σε περιπτώσεις εκτάκτων αναγκών, η επέμβαση μας είναι άμεση και αποτελεσματική.

Η εταιρεία καθαρισμού GK Cleaning αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό, τον καθαρισμό χώρων σε όλη την Κόρινθο και τις γύρω περιοχές.

Διαθέτοντας ένα έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού, η εταιρεία καθαρισμού, μπορεί να ανταπεξέλθει στον καθαρισμό οικιών και τον καθαρισμό επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας άμεσα και οικονομικά τις καλύτερες λύσεις στον χώρο του καθαρισμού.

Αναλαμβάνουμε:

  • Καθαρισμό χώρων,
  • Καθαρισμό Γραφείων,
  • Καθαρισμό Νεόκτιστων Κτιρίων,
  • Καθαρισμό Ανακαινισμένων Κτιρίων,
  • Καθαρισμός Υαλοπινάκων,
  • Πλύσιμο Μοκετών,
  • Πλύσιμο Υφασμάτινων Επιφανειών,
  • Πλύσιμο Κυλιόμενων Κλιμάκων κ.α.

Το συνεργείο καθαρισμού στην Κόρινθο, ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας, εκσυγχρονίζεται και ανανεώνει συνεχώς τον στόλο των μηχανημάτων μας, αναζητώντας νέες καινοτόμες λύσεις καθαρισμού προσανατολισμένοι στα οικολογικά προϊόντα, με μόνιμο και διαρκή στόχο, να κάνουμε τις εγκαταστάσεις και το εργασιακό σας περιβάλλον καθαρό, ασφαλές και εν δυνάμει, πιο κερδοφόρο.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε με τον καθαρισμό χώρων, έχουμε καταφέρει να επιτύχουμε μακροχρόνιες σχέσεις, με μεγάλους και επώνυμους πελάτες σε όλη την Κόρινθο, που μας τιμούν αδιάλειπτα με την εμπιστοσύνη τους.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Ευποιίας & Μεταμόρφωση Σωτήρος, Κόρινθος, Τ.Κ.20131

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-20:00

Τρίτη

9:00-20:00

Τετάρτη

9:00-20:00

Πέμπτη

9:00-20:00

Παρασκευή

9:00-20:00

Σάββατο

9:00-20:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed