ΤΑΞΙ ΣΟΥΓΙΑ ΣΕΛΙΝΟΥ ΧΑΝΙΩΝ | SOUGIA TAXI NEMPAVLAKIS MELETIS CHANIA SOUGIA

Το ταξί μας, με έδρα την Σούγια, είναι μία τοπική επιχείρηση του Μελέτη Νεμπαυλάκη και προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς υψηλής ποιότητας σε όλη την δυτική Κρήτη για επισκέπτες αλλά και ντόπιους.

Η επαγγελματική μας ομάδα δεν θα σας απογοητεύσει. Είμαστε πάντα σε ετοιμότητα! Ο Μελέτης, όπως και οι υπόλοιποι οδηγοί μας έχουν μεγάλη πείρα στους δρόμους της περιοχής, εξασφαλίζοντας την ασφαλή μεταφορά σας και την πρόβλεψη τυχόν κινδύνων.
Οι οδηγικές ικανότητες, αλλά και η επιλογή της ιδανικής ταχύτητας, σίγουρα θα σας αφήσει ευχαριστημένους με τις υπηρεσίες μεταφοράς που προσφέρουμε.

Μόνο 75 χλμ μακριά από το κέντρο των Χανίων, μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά της Σούγιας, ένα γοητευτικό και γαλήνιο χωριό που βρίσκεται λίγο μετά την έξοδο του φαραγγιού της Αγίας Ειρήνης, δίπλα στην Παλαιόχωρα και κοντά στο Ελαφονήσι. Η μαγεία της Σούγιας θα σας γοητεύσει σίγουρα!
Ταξί Φιλικό με τα ζωάκια σας. Όταν πρόκειται για διακοπές, να παίρνετε το κατοικίδιο μαζί σας. Εδώ στην Sougia Taxi Meletis, αγαπάμε τα ζωάκια και τα καλωσορίζουμε στα ταξί μας.

Είστε μεγάλη οικογένεια ή παρέα; Κανένα πρόβλημα όταν έχετε κλείσει τη διαδρομή σας με το Sougia taxi Meletis. Έχουμε κάθε δυνατότητα για μεγάλα γκρουπ ανθρώπων, ακόμα και αν χρειαστεί παραπάνω από ένα αμάξι.

Με αμέτρητες ώρες οδήγησης στην περιοχή και γνώση της Σούγιας, γνωρίζουμε όλα τα μονοπάτια τριγύρω και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε. Μπορούμε ακόμα να σας βρούμε και οδηγό για να τα κάνετε μαζί και να έχετε μια μοναδική εμπειρία!

Επαγγελματίες και με τις καλύτερες τιμές, σεβόμενοι την κατάσταση των ημερών, για την μεταφορά σας σε κοντινές ή μακρινές αποστάσεις. Είτε ψάχνετε για ταξί από το αεροδρόμιο Χανίων προς τη Σούγια, μεταφορά προς το φαράγγι της Σαμαριάς ή άλλο προορισμό είμαστε διαθέσιμοι 24/7. Οι έμπειροι αλλά και επαγγελματίες οδηγοί μας διακρίνονται για την ευγένεια τους και την αντιμετώπιση τυχόν επικίνδυνων καταστάσεων, παίρνοντας συγχρόνως όλες τις προφυλάξεις για την πανδημία του Covid-19. Με τη δική σας προτροπή μπορούμε να τηρήσουμε πολιτική ελάχιστης ή καθόλου επαφής, για να ελαχιστοποιήσουμε το ρίσκο και να μεγιστοποιήσετε τον ποιοτικό χρόνο των διακοπών σας στη Σούγια. Από τους παλιούς μέχρι και τους νέους πελάτες μας είναι σίγουροι ότι θα έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση στις καλύτερες τιμές. Μπορείτε και από μόνοι σας να διαβάσετε παρακάτω τις κριτικές για το ταξί μας στη Σούγια.

  • Προσιτές τιμές όλο το χρόνο
  • Έμπειροι οδηγοί
  • Κατευθείαν στον προορισμό σας
  • Με όλες τις προφυλάξεις για την ασφάλεια σας
  • Βοήθεια στις αποσκευές
  • Άνεση, Ασφάλεια και σεβασμός σε όλους τους πελάτες μας
  • Άμεση ανταπόκριση στις ερωτήσεις και κρατήσεις σας
  • Κλιματισμός
  • Σύμφωνοι με όλες τις προφυλάξεις Covid-19 για μεγιστοποίηση της ασφάλειας σας
  • Eλαχιστοποίηση επαφής λόγω Covid-19 αν επιθυμείτε

 

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Σούγια Σελινού, Νομός Χανών, 73009

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

24ωρη εξυπηρέτηση

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Sam 01/07/2021 19:26
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Got a taxi from Sougia to Omalos. Very happy with the ride. Good prices and professional service. 5 stars from me.

Makis 21/06/2021 12:49
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

φοβερή εξυπηρέτηση..