ΤΕΝΤΕΣ ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ | TENTSTER

Παρέχουμε, εδώ και αρκετά χρόνια, στο αγοραστικό κοινό τα προϊόντα μας μέσω της τεχνογνωσίας μας και της συνεχούς ενημέρωσης στις ολοένα και αυξανόμενες σημερινές καταναλωτικές ανάγκες αλλά και της τεχνολογικής ανάπτυξης, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.
Φιλοσοφία μας είναι η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ εμάς και των πελατών μας. Με το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό που διαθέτουμε, αναλαμβάνουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα να καλύψουμε κάθε είδους προσδοκία σας, δίνοντας βάση στην ποιότητα και τη λεπτομέρεια. Παρέχουμε αλλά ταυτόχρονα δεχόμαστε νέες προτάσεις, εξασφαλίζοντας πάντα μία άριστη συνεργασία. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωσή μας, με κύριο γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.
Αναβαθμίζουμε την αισθητική και τη λειτουργικότητα του χώρου σας, μελετώντας με ακρίβεια και προσοχή, βρίσκοντας λύσεις ακόμα και σε ειδικές δομικές περιπτώσεις. Ποιο συγκεκριμένα κατασκευάζουμε, επισκευάζουμε και τοποθετούμε όλων των ειδών συστημάτων σκίασης από υλικά με πιστοποίηση ευρωπαϊκών εργοστασίων (τέντες, εφελκυόμενα ιστία, περγοτέντες, πρωτότυπες σιδηροκατασκευές, ρόλλερ κα.) καθώς επίσης συστήματα υαλοπετασμάτων – ανεμοθραυστών εξωτερικού χώρου, ανοιγόμενα ή μη.
Εγγυόμαστε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με ακριβή τήρηση των συμφωνιών, φροντίζοντας η παράδοση να γίνεται πάντα μέσα στους συμφωνηθέντες χρόνους.

Υπηρεσίες:

  • Τέντες Αντιρίδα
  • Τέντες Ριντό
  • Τέντα με Βραχίονες
  • Τέντες Ζελατίνες
  • Τέντες Μπάρα
  • Πέργκολες

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

36ο χλμ. Λεωφόρος Πόρτο Ράφτη, Πόρτο Ράφτη, Νομός Αττικής, 19003

Τηλέφωνο:
Ιστός:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 18:00

Τρίτη

09:00 - 18:00

Τετάρτη

09:00 - 18:00

Πέμπτη

09:00 - 18:00

Παρασκευή

09:00 - 18:00

Σάββατο

09:00 - 18:00

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κατόπιν Ραντεβού

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γιάννης Φ. 08/03/2022 14:39
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Λογικές τιμές με πολύ καλή ποιότητα