Φορτώνει…

ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ ΠΙΚΕΡΜΙ | ΚΙΝΗΣΙΣ

Η εταιρεία ΚΙΝΗΣΙΣ δραστηριοποιείται στην προμήθεια, εγκατάσταση, επισκευή, ανακαίνιση, εκσυγχρονισμό, αδειοδότηση (καταχώρηση) και τεχνική υποστήριξη (συντήρηση) όλων των τύπων Ανελκυστήρων (Ασανσέρ) & Ανυψωτικών Μηχανημάτων σε παντός είδους κτήρια και εγκαταστάσεις.

Η εταιρεία ΚΙΝΗΣΙΣ είναι εξειδικευμένοι αντιπρόσωποι της KLEEMANΝ ΕΛΛΑΣ, ενώ συνεργάζεται και με τους γνωστούς οίκους ανελκυστήρων GMV, MORIS, ALBERTO SASSI και Montanari, για να παρέχει ευελιξία επιλογών στους πελάτες της.

Το όραμά μας είναι η παροχή ολοκληρωμένων συστημάτων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Ακριβώς γι’ αυτό μας έχει επιλέξει ως εξειδικευμένους συνεργάτες της η KLEEMANN ΕΛΛΑΣ, η Νο. 1 εταιρεία ανελκυστήρων & συστημάτων ανύψωσης στην Ελλάδα.

Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, υπάρχει εκθεσιακός χώρος. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να συζητήσουμε και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε από κοντά τα προϊόντα που θα καλύψουν τις δικές σας ανάγκες.

Η ΚΙΝΗΣΙΣ ιδρύθηκε από τον Χρήστο Παΐζη, πτυχιούχο Ηλεκτρολόγο – Μηχανολόγο Μηχανικό (London Thames Polytechnic), με μεταπτυχιακό στην ειδικότητα του Ενεργειακού Μηχανικού (U.M.I.S.T., Manchester). Από το 2004 έχει τους τίτλους του Αξιολογητή Φορέων Πιστοποίησης στον τομέα των Ανελκυστήρων & Ανυψωτικών από το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) του Υπουργείου Βιομηχανίας, και του Εξουσιοδοτημένου Ελεγκτή Ανελκυστήρων από την TÜV HELLAS S.A. (νυν TÜV NORD) για την Ελλάδα και από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (Κ.Ε.Π.) για την Κύπρο.

Έχει διατελέσει Τεχνικός Διευθυντής σε μεγάλες εταιρείες του χώρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό και Διευθυντής του τμήματος Επιθεώρησης – Πιστοποίησης Ανελκυστήρων του φορέα TÜV HELLAS S.A. (νυν TÜV NORD), συμβάλλοντας ενεργά στην υλοποίηση πολλών σημαντικών έργων (Ερρίκος Ντυνάν, Ιασώ, Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Εθνική Τράπεζα Ελλάδος, Ολυμπιακό Χωριό, Πανθεσσαλικό Στάδιο, Βουλή των Ελλήνων, Jumbo, Σκλαβενίτης, Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», Holiday Inn, Divani, Καψής, Porto Carras, κ.α.).

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αγίου Χριστοφόρου & Ελαιώνων, Πικέρμι, Τ.Κ.19009

Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-17:00

Τρίτη

9:00-17:00

Τετάρτη

9:00-17:00

Πέμπτη

9:00-17:00

Παρασκευή

9:00-17:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed