ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΙΟΣ | ΝΙΚΟΛΑΣ Κ. ΜΑΠΠΑΣ

Το τεχνικό μας γραφείο το οποίο βρίσκεται στην Χίο, υπό την καθοδήγηση του διπλωματούχου πολιτικού μηχανικού Μάππα Νικόλαου, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μηχανικού.

Με σεβασμό στον πελάτη αναλαμβάνουμε την τακτοποίηση κάθε εκκρεμότητας που αφορά το κτηματολόγιο και την νομιμοποίηση αυθαιρέτων την σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων αλλά και αντιρρήσεων επί των δασικών χαρτών.

Παρέχουμε υπηρεσίες μελέτης, επίβλεψης και διαχείρισης τεχνικών και οικοδομικών έργων αλλά και έκδοσης αδειών, βεβαιώσεων μηχανικού και ενεργειακών πιστοποιητικών.

Βασιστείτε στην πολυετή μας εμπειρία για την σωστή διεκπεραίωση των υποθέσεων σας και αποφύγετε πρόστιμα και ταλαιπωρία.

Με επαγγελματική συνέπεια αλλά και διαρκή ενημέρωση για την ισχύουσα νομοθεσία αναλαμβάνουμε να προστατέψουμε κάθε σας δικαίωμα και να σας καθοδηγήσουμε για την σωστή εφαρμογή της νόμιμης διαδικασίας.

Το τεχνικό μας γραφείο με οικογενειακή παράδοση στην κατασκευή κτιρίων αναλαμβάνει την κατασκευή, ανακαίνιση αλλά και αναπαλαίωση του χώρου σας.

Αναβαθμίζουμε ενεργειακά το σπίτι σας, τον επαγγελματικό σας χώρο ή και την εξοχική σας κατοικία χρησιμοποιώντας τη επιδότηση του προγράμματος εξοικονόμηση κατ’ οίκον και εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

Καλέστε μας για να βρούμε την λύση στο πρόβλημα σας.

Εξυπηρετούμε την Χίο, τις Οινούσσες και τα Ψαρά.

Υπηρεσίες:

  • Μελέτη Έργων
  • Επίβλεψη Έργων
  • Κατασκευή Έργων
  • Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον
  • Τακτοποίηση Αυθαιρέτων
  • Βεβαιώσεις Μηχανικού

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Μιχαήλ Λιβάνου 3, Πλατεία Μαρμάρου, Καρδάμυλα, Χίος, Τ.Κ.82100

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-17:00

Τρίτη

9:00-17:00

Τετάρτη

9:00-17:00

Πέμπτη

9:00-17:00

Παρασκευή

9:00-17:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed