ΧΟΡΔΙΣΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΠΙΑΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ | ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Η αγάπη μου για την Μουσική με οδήγησε από παιδί να μελετήσω πιάνο και ανώτερα θεωρητικά της Μουσικής. Όμως τελικά, το καλό μου “μουσικό αυτί” με οδήγησε στον τεχνικό τομέα του πιάνου κι έτσι το 1991 εισάχθηκα στο London Guildhall University όπου σπούδασα Music Technology / Piano Technology.

Το 1994 αποφοίτησα ως κάτοχος πτυχίου Bachelor of Science στην ειδικότητα αυτή και είμαι ο μοναδικός – ως σήμερα – κάτοχος τέτοιου τίτλου στην Ελλάδα και απ΄ τους ελάχιστους στην Ευρώπη. Στις τελικές εξετάσεις χορδίσματος πέτυχα την υψηλότερη βαθμολογία του έτους μου και την δεύτερη καλύτερη των έως τότε ετών του τμήματος.

Αυτή η επίδοση με έφερε σε συζητήσεις με το κατάστημα της κορυφαίας εταιρίας πιάνων Bosendorfer στην New Bond Street του Λονδίνου, με την οποία εταιρία το Πανεπιστήμιο είχε συνεργασία. Τελικώς αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα και να ακολουθήσω την σταδιοδρομία που ονειρευόμουν ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Μετά το πέρας των σπουδών μου το 1994 έκανα την έναρξη των δραστηριοτήτων μου στην Ελλάδα και έκτοτε εργάζομαι αδιαλείπτως ως τεχνικός – χορδιστής πιάνων. Παράλληλα με το ελεύθερο επάγγελμα από το 1994 ως το 1998 εργάστηκα στο τμήμα πιάνων του μουσικού οίκου Διαμαντόπουλος ΑΕ, όμως από το 1998 και μετά εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Αγαπώ την Τεχνολογία Πιάνου και εκτός από επαγγελματική ενασχόληση είναι για μένα πηγή χαράς, hobby, πεδίο έρευνας και αιτία συνεχούς εξέλιξης.

Υπηρεσίες:

  • Χόρδισμα,
  • Ρύθμιση Μηχανισμού,
  • Ρύθμιση Χροιάς,
  • Επισκευές – Ανακατασκευές,
  • Καθαρισμός

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πολυκλείτου 29, Ηλιούπολη, Τ.Κ.16341

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

9:00-21:00

Τρίτη

9:00-21:00

Τετάρτη

9:00-21:00

Πέμπτη

9:00-21:00

Παρασκευή

9:00-21:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed