Φορτώνει…

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΤΑΞΙΔΙΩΝ | ΧΙΟΣ ΛΙΜΑΝΙ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ | SUNRISE TOURS

Το Sunrise Tours προσφέρει πολλές προτάσεις για διακοπές και εκδρομές στην Χίο και τα γειτονικά Τουρκικά παράλια. Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις ταξιδιωτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε. Αφήστε μας να οργανώσουμε για εσάς τις διακοπές των ονείρων σας …

Υπηρεσίες :

  • Αεροπορικά – Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  • Διαμονή – Εκδρομές
  • Μαθητικές Εκδρομές (Ελλάδα – Εξωτερικό)
  • Πρακτορεύσεις Πλοίων – Σκαφών Αναψυχής

Έχουμε τη δυνατότητα άμεσης έκδοσης αεροπορικών εισιτηρίων εσωτερικού και εξωτερικού για όλους τους προορισμούς. Το SUNRISE TOURS εξυπηρετεί ως λιμενικό πρακτορείο στη Χίο, την BLUE STAR FERRIES, που συνδέει με ταχύτητα και αξιοπιστία, καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου, τη Χίο με τα λιμάνια του Πειραιά και της Μυτιλήνης.

Είμαστε κεντρικό πρακτορείο της SUNRISE LINES, που εκτελεί καθημερινά δρομολόγια προς Τσεσμέ Τουρκίας, ενώ έχουμε συνεργασία και με όλες τις εταιρείες που συνδέουν τα λιμάνια της Τουρκίας με τα ελληνικά νησιά. Έχουμε τη διαχείριση του ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙΙ, του πλοίου που εξυπηρετεί με τακτικά δρομολόγια της Οινούσσες με το κεντρικό λιμάνι της Χίου αλλά και τη Λαγκάδα.

Κρατήσεις δωματίων σε ξενοδοχεία στη Χίο, στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο μέσω ενός δικτύου αξιόπιστων συνεργατών. Μπορούμε να προσφέρουμε διαμονή σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Οργανωμένες εκδρομές που πραγματοποιούνται στο νησί της Χίου κατά τους καλοκαιρινούς κυρίως μήνες αλλά και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις ( γκρουπ, μαθητικές εκδρομές) καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Το γραφείο μας είναι μέλος του δικτύου A1 Yachting και διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί εξυπηρετήσει τουριστικά σκάφη όχι μόνο στο κεντρικό λιμάνι αλλά και σε άλλα αγκυροβόλια της Χίου. Διεκπεραιώνουμε διαδικασίες όπως οι τελωνειακές διατυπώσεις και ο διαβατηριακός έλεγχος, ο ανεφοδιασμός καυσίμων, η παραμονή στο λιμάνι αλλά και εκδρομές στο νησί για τους επιβάτες.

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή έχετε κάποια απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είμαστε στη διάθεση σας για ότι χρειάζεστε.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Κανάρη 28, Χίος, Δωδεκάνησα ΤΚ 82100

Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00 - 21:00

Τρίτη

09:00 - 21:00

Τετάρτη

09:00 - 21:00

Πέμπτη

09:00 - 21:00

Παρασκευή

09:00 - 21:00

Σάββατο

09:00 - 21:00

Κυριακή

09:00 - 21:00

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Παντελής Σπύρου 17/08/2019 09:53
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

πολύ καλή εξυπηρέτηση. έμπειρο προσωπικό με πολύ καλές γνώσεις σε οτιδήποτε τουριστικό μας βοηθήσανε