Φορτώνει…

ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ-CATERING ΛΕΥΚΑΔΑ ΝΥΔΡΙ | ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ

Με έδρα το Νυδρί Λευκάδας, η εταιρία ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε. ιδρύθηκε το 2001 από τους Δημήτριο Γαζή και τον αδελφό του Ιωάννη-Σέρβο Γαζή.

Τα πρώτα της προϊόντα γεννήθηκαν από την δημιουργία ενός παρασκευαστηρίου κρέατος και σιγά-σιγά εμπλούτισε το κωδικολόγιο της μέσα από συνεργασίες με γνωστές ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Μέσα σε αυτές τις δυσχερείς οικονομικές συνθήκες, η ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε. παρουσιάζει κάθε χρόνο θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, γεγονός που στηρίζεται στην αφοσίωση στους στόχους και στο όραμα να παρέχει ένα πλήρες πακέτο προϊόντων και υπηρεσιών σε προσιτές τιμές.

Το δίκτυο διανομής της ΑΦΟΙ ΓΑΖΗ Α.Ε. επεκτείνεται συνεχώς, ώστε να είναι κοντά στον κάθε επαγγελματία στη Δυτική Ελλάδα.
Με έδρα την Λευκάδα και σημεία διανομής όλη τη Λευκάδα και από τη Κεφαλλονιά μέχρι το Μύτικα προσδοκούμε την ανάπτυξη και παρουσία μας στα μεγαλύτερα κομβικά σημεία εστίασης και τουρισμού, της ευρύτερης περιοχής
Με ιδιόκτητο στόλο πέντε φορτηγών-ψυγείων και πέντε φορτηγών ξηρού φορτίου εξυπηρετούμε σε καθημερινή βάση τους πελάτες και φροντίζουμε την παράδοση την επόμενη ημέρα από την λήψη των παραγγελιών.

Μέσα στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, της εταιρίας μας, εξυπηρετείτε η αποθήκευση ξηρού φορτίου καθώς επίσης η αποθήκευση φρέσκων και κατεψυγμένων φορτίων (συντήρησης και βαριάς ψύξης), έτσι δίνουμε την δυνατότητα στον πελάτη μας να αποθηκεύει τις παραγγελίες του στο χώρο μας και να τις παραλαμβάνει σταδιακά και όποτε εκείνος επιθυμεί.

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με μεγάλη προσήλωση αναλαμβάνοντας την άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας.

Η εταιρία τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας που προβλέπουν σχετικοί κανονισμοί, ενώ τα προϊόντα επιλέγονται με προσήλωση στην ποιότητα και με γνώμονα το δυνατότερο χαμηλό κόστος.

Υπηρεσίες

  • Επεξεργασία Κρέατος
  • Χονδρικό Εμπόριο Ειδών Catering
  • Τροφοδοσία Ξενοδοχειακών Μονάδων
  • Τροφοδοσία Μίνι Μάρκετ
  • Αρτοποιείων
  • Κέντρων κατασκηνώσεων
  • Εστιατορίων
  • Καφετεριών

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Νυδρί Λευκάδα, 31084

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

07:30-14:30

Τρίτη

07:30-14:30

Τετάρτη

07:30-14:30

Πέμπτη

07:30-14:30

Παρασκευή

07:30-14:30

Σάββατο

07:30-14:30

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Παναγόπουλος Κων. 11/11/2019 17:20
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Πολύ καλή εξυπηρέτηση και ωραία προιόντα!!!