Φορτώνει…

ΤΖΑΜΙΑ ΚΟΡΝΙΖΕΣ ΕΙΔΗ ΣΚΙΑΣΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΓΚΟΝΤΕΣ

Η Δραστηριότητα μας στο γυαλί και τις κορνίζες ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1974 στον Πύργο Μονοφατσίου – Ηρακλείου Κρήτης από τον Πρόδρομο Νικολάου Γκοντέ.

Κύρια δραστηριότητα από τότε ήταν τα τζάμια και οι κορνίζες. Σε αυτούς τους δύο τομείς σε συνδυασμό με την εμπειρία και την αγάπη μας για την δουλειά αυτή επεκτείναμε τις εργασίες μας με μηχανήματα διπλών τζαμιών όπως επίσης και κορνιζών.

Παράλληλα από το 2005 προσθέσαμε είδη σκίασης, κουρτινόβεργες, κουρτινόξυλα, πόρτες και ντουζιέρες pvc, αντικωνωπικά συστήματα (σίτες).

Η επιχείρηση είναι οικογενειακή και συνεχίζει μέχρι και σήμερα με λύσεις:

  • Γυαλί (Αυτόματες Γυάλινες Πόρτες, Συρόμενες Πόρτες, Πτυσσόμενες Γυάλινες Πόρτες-Φυσαρμόνικες, Καμπίνες Μπάνιου – Ντουζιέρες, Ειδικές Κατασκευές, Διπλά ενεργειακά τζάμια, Χρωματιστά τζάμια, Βιτρίνες Καταστημάτων, Καθρέπτες).
  • Κορνίζες (Κορνίζωμα στις διαστάσεις που θέλετε με δυνατότητα επιλογής από την γκάμα των κορνιζών μας, Πίνακες σε συνδυασμό με το κορνίζωμα ή και χωρίς κορνίζα)
  • Είδη σκίασης (Στόρια Ξύλινα και μεταλλικά- Κάθετες και οριζόντιες περσίδες, Ρολοκουρτίνες -Roller, Roman, Κουρτινόβεργες,
  • Κουρτινόξυλα, Pvc (Πόρτες φυσαρμόνικες pcv, Καμπίνες μπάνιου pcv για ντουζιέρες και μπανιέρες )
  • Αντικωνωπικά Συστήματα (Σίτες Ανοιγόμενες, Σίτες Συρόμενες, Σίτες Κάθετες και οριζόντιες, Σίτες Σταθερό Τελάρο, Σίτες Plisse

Στις σημερινές εποχές και τις ανάγκες και αφού έχει προχωρήσει η διαδικτυακή πώληση πλέον θεωρήσαμε ότι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα θα ήταν το επόμενο βήμα όπου και κάναμε. Έτσι μέσα από την ιστοσελίδα μας δημιουργήσαμε το ηλεκτρονικό κατάστημα www.gontes.gr/shop από το οποίο θα μπορείτε να δείτε τα προϊόντα μας και να κάνετε τις αγορές σας online

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Πύργος Ηρακλείου, Ηράκλειο, Τ.Κ.70010

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed