Φορτώνει…

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΝΤΖΑ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ | ΒΟΛΒΟΣ

Ποιοι Είμαστε
Το κατάστημα ΒΟΛΒΟΣ στην Κάντζα Παλλήνης, άνοιξε τις πόρτες του τον Φεβρουάριο του 2020, με σκοπό να καλύψει το κενό της πώλησης βιολογικών προϊόντων που υπήρχε στην περιοχή.

Προσφέρουμε στον καταναλωτή βιολογικά και ποιοτικά προϊόντα που καλύπτουν όλο το εύρος των αναγκών σας, όπως φρούτα, λαχανικά, όσπρια, ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, κρέας, φρέσκους φυσικούς χυμούς, καλλυντικά, απορρυπαντικά και πολλά άλλα!

Ο Βολβός σας φέρνει
Φρέσκα βιολογικά φρούτα και λαχανικά, τρόφιμα, καλλυντικά στην καλύτερη ποιότητα.

Βιολογικά Προϊόντα
Τα βιολογικά τρόφιμα έχουν καταλάβει σημαντικό μέρος στο τραπέζι του καταναλωτή, οι πωλήσεις κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος, ενώ έχουν ιδιαίτερη απήχηση σε καταναλωτές νεαρής ηλικίας. Το ενδιαφέρον των καταναλωτών αυξάνεται όλο και περισσότερο, γεγονός που αποδεικνύει ότι δεν μιλάμε για μια περιστασιακή προσέγγιση αλλά για μια πραγματική ανάγκη στο πλαίσιο των σύγχρονων διατροφικών συνθηκών.

Βιολογικά Καλλυντικά
Όλο και περισσότερη έμφαση δίνεται στα προϊόντα που καταναλώνουμε κατά πόσο είναι οργανικά ή βιολογικής καλλιέργειας. Τι συμβαίνει όμως με τα προϊόντα περιποίησης δέρματος και τα καλλυντικά που χρησιμοποιούμε;

Πολλές εταιρείες ισχυρίζονται ότι χρησιμοποιούν φυσικά ή οργανικά συστατικά για την παρασκευή των καλλυντικών τους. Τι ορίζεται όμως ως “οργανικά καλλυντικά”, τι διαφορά έχουν από τα φυτικά προϊόντα περιποίησης και πώς μπορεί ο καταναλωτής να γνωρίζει ότι αγοράζει ένα προϊόν που πληροί όλα όσα αναγράφει;

Βιολογικά Απορρυπαντικά
Τα βιολογικά απορρυπαντικά μπορούν να εγγυηθούν βαθύ καθάρισμα ακόμα και των πιο δύσκολων λεκέδων, συνδυάζοντας έτσι ιδανικό καθάρισμα για παιδιά και ενήλικες και ένα καθαρότερο περιβάλλον.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Λεωφ. Λαυρίου 5 Κάντζα, Γλυκά Νερά, 153 51

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-17:00

Τρίτη

09:00-20:00

Τετάρτη

09:00-17:00

Πέμπτη

09:00-20:00

Παρασκευή

09:00-20:00

Σάββατο

09:00-17:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
dora 05/03/2021 11:48
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

εξαιρετικα προιοντα !πολυ καλες τιμες!!!

Panagiotis Palos 17/02/2021 18:50
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Φοβερα προιοντα και χυμοι!!