Φορτώνει…

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ | ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | VITAMELIA

Η “Vitamelia” ιδρύθηκε για να προσφέρει απλές και φυσικές λύσεις με προϊόντα από τον κήπο της Μητέρας Φύσης για την υγεία, την ομορφιά και το περιβάλλον. Ο διακριτικός τίτλος “Vitamelia” προέρχεται από τις λατινικές λέξεις “Vita” και “Melia” που σημαίνει Καλύτερη Ζωή.

Το λογότυπό μας προδίδει πολλά σχετικά με την φιλοσοφία και με την ταυτότητα της εταιρία μας. Η οποία είναι κατά βάση ανθρωποκεντρική και στόχος της είναι να προάγει την υγεία και την ευεξία του ανθρώπου.

Αφορμή για τη δημιουργία της “Vitamelia” στάθηκε το κοινό όραμα που μοιράστηκαν δυο άνθρωποι και η αφετηρία του ταξιδιού τους ήταν η αγάπη τους για την φύση, τον άνθρωπο και η ολιστική αντιμετώπισή του. Η πορεία τους, τους οδήγησε σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και βαδίζοντας σ’ αυτά ανακάλυψαν το μεγαλείο και τα μυστικά της φύσης που χαρίζουν αρμονία στο σώμα και στην ψυχή του ανθρώπου.

Πυξίδα τους σε αυτό το ταξίδι είναι ο Μέγας Πατέρας της Ιατρικής ο Ιπποκράτης που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης με την σοφία και τα γνωμικά του : “Κάλλιον τό προλαμβάνειν παρά τό θεραπεύειν…” και “Η τροφή σου είναι το φάρμακό σου και το φάρμακό σου η τροφή σου”. Και συνοδοιπόρος τους είναι η Ελληνική Γη με τα πλούσια εδάφη της που τους πρόσφερε αφειδώλευτα τις πρώτες ύλες και τα βασικά συστατικά για τα προϊόντα τους.

H φύση εμπνέει και σε συνεργασία με την επιστήμη εξελίσσει προϊόντα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στη φροντίδα της υγείας, με φυσικές υπερ-τροφές. Πρωτεύον μέλημα είναι η υγεία αλλά εξίσου σημαντικό είναι και το δέρμα το οποίο φρόντισαν με φυσικές συνταγές ομορφιάς και του πρόσφεραν αναγέννηση.

Όλα αυτά τα υλοποίησαν με σεβασμό και αγάπη στο περιβάλλον δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού αυστηρών προδιαγραφών, βιοδιασπώμενα και μη τοξικά.

Χάρη στις καινοτόμες ιδέες τους έφτιαξαν καταπληκτικές συνταγές για καλλυντικά με βιολογικά συστατικά χωρίς επιβλαβείς χημικές ουσίες, με προϊόντα απαλλαγμένα από parabens, βαζελίνη, προπυλενογλυκόλη, βουτυλενογλυκόλη, θειικά άλατα του νατρίου, φθαλικές ενώσεις, φορμαλδεΰδη, συνθετικές βαφές, αιθοξυλικά, ζωικά παράγωγα, σιλικόνες, κλπ.

Υποστηρικτές σε αυτό το σημαντικό έργο είναι μία ομάδα από εξειδικευμένους επιστήμονες που αποτελούν την οικογένεια της Vitamelia και καλύπτουν όλο το φάσμα της ιατρικής, της βιοχημείας, της φυσικοθεραπείας και της κινησιοθεραπείας, της ομοιοπαθητικής, αλλά και τομείς όπως η οφθαλμολογία, η οδοντιατρική, η γυναικολογία και η ρευματολογία.
Η αναγνώριση των καρπών όλης αυτής της μακροχρόνιας και επίπονης προσπάθειας έγινε από επαγγελματίες της δερματολογίας και της κοσμετικής ιατρικής έπειτα από δοκιμή και συστηματική εφαρμογή των προϊόντων, οι οποίοι εξυμνούν τα αποτελέσματά τους.

Τα προϊόντα μας έχουν δική τους ταυτότητα και η εταιρία, με το επιστημονικό της δυναμικό, που είναι υψηλού επιπέδου δεσμεύεται να σας παρέχει τη μέγιστη ωφέλεια σε κάθε πρόβλημα υγείας με τρόπους απόλυτα φυσικούς και με τον συνδυασμό των πλέον εξελιγμένων μεθόδων.

Η VITAMELIA είναι τρόπος ζωής. Γνωρίστε κοντά μας τον εαυτό σας, αγαπήστε το σώμα σας, βοηθείστε την ψυχή σας.

Εμείς στην VITAMELIA έχουμε τους τρόπους , τα γνωστικά εργαλεία και τους αφοσιωμένους ανθρώπους που μπορούν να αλλάξουν εντελώς τον τρόπο που αντιμετωπίζετε τη ζωή και τον εαυτό σας.

Ηθικό μας χρέος να σας παρέχουμε το ύψιστο αγαθό, την “ΥΓΕΙΑ” μέσα από το μονοπάτι της φύσης.

Ας επιστρέψουμε εκεί από όπου γεννηθήκαμε …στη φύση γιατί “Natura nihil fit in frustra”=Η φύση τίποτα δεν κάνει χωρίς λόγο!!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Εθνάρχου Μακαρίου 56, Περιστέρι, Τ.Κ.12132

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

09:00-20:00

Τρίτη

09:00-17:00

Τετάρτη

09:00-17:00

Πέμπτη

09:00-17:00

Παρασκευή

09:00-20:00

Σάββατο

09:00-14:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Εύη Κανδρή 11/11/2019 17:32
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εξαιρετικά προϊόντα!!! Τα συστήνω ανεπιφύλακτα!!!