Φορτώνει…

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ – ΙΚΡΙΩΜΑΤΩΝ | ΑΥΛΩΝΑ ΑΤΤΙΚΗ | Κ. ΧΟΥΝΤΟΥΜΑΔΗΣ ΑΤΒΕ

Η Βιομηχανία Μεταλλικών Ικριωμάτων «Κ. Χουντουμάδης Α.Τ.Β.Ε.» ιδρύθηκε από τον Κωνσταντίνο Χουντουμάδη το 1975 και έκτοτε κατασκευάζει και διαθέτει προς πώληση και ενοικίαση πληθώρα μεταλλικών προϊόντων όπως :

  • Σκαλωσιές
  • Κερκίδες
  • Εξέδρες
  • Ειδικές μεταλλικές κατασκευές

…τόσο στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό!!

Προιόντα…

  • Μεταλλικά Ικριώματα Όψεως – Μεταλλικά Ικριώματα Ξυλότυπου Υποστύλωσης – Κινητά Ικριώματα Μεταλλικά/Αλουμινίου.
  • Εξαρτήματα Μεταλλικών Ικριωμάτων – Μέτρα Ασφάλειας Έναντι Πτώσης – Περίφραξη – Κλιμακωστάσια.

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ισχυρούς δεσμούς συνεργασίας με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες και αθλητικούς οργανισμούς της Ελλάδας. Από το 2008 η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Βιομηχανική Περιοχή του Αυλώνα Αττικής, υλοποιώντας ένα μακρόπνοο σχέδιο κάθετης οργάνωσης και εκσυγχρονισμού.

Όλα τα ικριώματα της εταιρίας μας είναι πιστοποιημένα όπως ορίζει η Ελληνική Νομοθεσία και διαθέτουν βεβαίωση εξέτασης τύπου και δήλωσης πιστότητας, κατά εφαρμογή της ΚΥΑ 16440 (ΦΕΚ 756/Β/93) σχετικά με την ασφαλή κατασκευή και χρήση μεταλλικών ικριωμάτων στη χώρα. Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελείται από καταρτισμένους και έμπειρους συνεργάτες (μηχανικοί, τεχνίτες, στελέχη γραφείου), ικανό να ανταποκριθεί σε κάθε πρόκληση σχεδιασμού και παραγωγής ικριωμάτων.

 

Η “Κ. Χουντουμάδης Α.Τ.Β.Ε.” από ιδρύσεώς της ως σήμερα είχε και εξακολουθεί να έχει ως διαρκές όραμα την επίτευξη δύο στόχων..

  1. Την παραγωγή και έγκαιρη παράδοση προϊόντων τα οποία να είναι Ασφαλή, Λειτουργικά και Πρακτικά στη μεταφορά και χρήση τους.
  2. Την διαρκή ανάπτυξη σε τεχνικό και οικονομικό επίπεδο με κύριο ορίζοντα την εξωστρέφεια σε αγορές πέραν της ελληνικής.

Για το λόγο αυτό η εταιρεία υιοθετεί και τηρεί πιστά κάθε ποιοτικό κριτήριο ή απαίτηση των ελληνικών και διεθνών κανόνων (εφαρμογή προτύπων, πιστοποιήσεις, κλπ) ώστε να διασφαλίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο η προσήλωση στο όραμα του ιδρυτή της.

Σήμερα, η πολυετής εμπειρία, η σημαντική τεχνογνωσία, η οργάνωση και τα προηγμένα παραγωγικά της συστήματα, επιτρέπουν στην εταιρεία να συνεχίζει την διαδρομή της με τις ίδιες αξίες και στόχους..!!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

52ο χλμ. Αθηνών-Λαμίας Θέση Τσούμπα, Αυλώνα, Νομός Αττικής ΤΚ 19011

Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Νικηφόρος Λιακόπουλος 29/09/2019 16:56
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

ποιοτικές μεταλλικές κατασκευές, άριστη εξυπηρέτηση και συνεργασία.