Φορτώνει…

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΠΑΤΡΑ ΜΙΝΤΙΛΟΓΛΙ | ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η εταιρεία κατασκευής βιομηχανικών δαπέδων ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ιδρύθηκε το 1988 στην Πάτρα και μετρά ήδη 3 δεκαετίες δραστηριότητας και εξειδίκευσης στον τομέα της. Διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική πρόκληση άμεσα και υπεύθυνα.
Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό αποτελούμενο από επικαθείμενα ελικόπτερα, tripal, somero και άλλα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Γνώμονάς μας είναι η συνέπεια και η παροχή ποιοτικών εργασιών που χαρακτηρίζονται από έντονο επαγγελματισμό και αγάπη για το αντικείμενο εργασίας μας. Η εργασία μας ελέγχεται λεπτομερώς σε κάθε της στάδιο, ώστε να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε κάθε κατασκευή.

Εξυπηρετούμε την Πάτρα, όλο το νομό Αχαΐας και όπου αλλού μας ζητηθεί στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.

Υπηρεσίες:

Η εταιρεία ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΔΑΠΕΔΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ είναι πρωτοπόρος εδώ και δεκαετίες στη μελέτη, κατασκευή και επισκευή βιομηχανικών δαπέδων καλύπτοντας τις ανάγκες εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Τα δάπεδα των βιομηχανιών οφείλουν να παρουσιάζουν κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές προκειμένου να εξυπηρετούν αρτιότερα και ασφαλέστερα τις ανάγκες του χώρου. Κατασκευάζονται από κατάλληλα υλικά και τέτοιο τρόπο ώστε να αντέχουν τις καταπονήσεις, να είναι αδιάβροχα, άφλεκτα και αντιολισθητικά. Χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλό κόστος συντήρησης και ευκολία καθαρισμού, ενώ μπορούν να καλύψουν μεγάλες επιφάνειες.
Το πάχος του δαπέδου εξαρτάται από τον χώρο που θα τοποθετηθεί, τις απαιτήσεις της χρήσης, τις καταπονήσεις και τα φορτία που θα δέχεται. Οι εφαρμογές τους είναι πολλαπλές τόσο σε βιομηχανικούς χώρους αλλά και σε άλλες περιπτώσεις όπως πάρκινγκ, χώροι εστίασης, γήπεδα και αθλητικά κέντρα, χώροι φορτο-εκφόρτωσης κ.α. προσδίδοντας ένα λειτουργικό και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα.

Προϊόντα:

  • Βιομηχανικά δάπεδα
  • Σταμπωτά δάπεδα
  • Εποξειδικά δάπεδα,
  • Μαγνησιακά δάπεδα,
  • Δάπεδα εσωτερικού χώρου
  • Δάπεδα εξωτερικού χώρου
  • Δάπεδα τσιμέντου
  • Δάπεδα από χυτή άσφαλτο
  • Δάπεδα χαλυβδολαμαρίνας

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αμυγδαλέων 3, Μιντιλόγλι, Πάτρα, Νομός Αχαΐας, 26500

Τηλέφωνο:

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

-

Τρίτη

-

Τετάρτη

-

Πέμπτη

-

Παρασκευή

-

Σάββατο

-

Κυριακή

-

Κατόπιν Συνεννόησης

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Γεωργια 12/11/2021 13:23
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εξαιρετικη δουλεια και αψογοι επαγγελματιες

Δημήτρης 21/10/2021 03:36
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Η καλύτερη ποιότητα.