Φορτώνει…

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ ΑΓΧΙΑΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΜΕΛΚΑ

Η ΜΕΛΚΑ είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη βιοτεχνία συσκευασιών, με έδρα στην Αγχίαλο Θεσσαλονίκης, που έχει ως αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία ειδών οικιακής χρήσης.

Η ιστορία της εταιρείας ξεκίνησε το 1958 από τον Δημήτριο Πρόκο, ο οποίος με μοναδικό του εργαλείο τα χέρια του και δουλεύοντας σε ένα μικρό δωμάτιο, ξεκίνησε την παραγωγή κόλλας κολλαρίσματος ρούχων του πρώτου προϊόντος ‘’ΜΕΛΚΑ’’. Σύντομα, ίδρυσε τη βιοτεχνία ΜΕΛΚΑ στα Λαδάδικα Θεσσαλονίκης και ξεκίνησε την παραγωγή ειδών οικιακής χρήσης, ειδών υγραερίου, εκκλησιαστικών ειδών, ειδών καθαρισμού και πλαστικών μιας χρήσης.

Από το 1995 έως σήμερα, η εταιρεία ΜΕΛΚΑ βρίσκεται σε ιδιόκτητους χώρους στην Αγχίαλο Θεσσαλονίκης και είναι εξοπλισμένη με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που εξασφαλίζουν άριστες προδιαγραφές παραγωγής σύμφωνα με τα διεθνή standards. Είναι στελεχωμένη με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και διαθέτει ένα άριστα οργανωμένο δίκτυο διανομής, παρέχοντας κάλυψη πανελλαδικά.

Βασικός σκοπός της εταιρείας είναι η απόλυτη ικανοποίηση του τελικού χρήστη των προϊόντων της. Η πολυετής εμπειρία, η εμπιστοσύνη που απολαμβάνει από το αγοραστικό κοινό, η προσήλωση στην ποιότητα και η άριστη εξυπηρέτηση, αναδεικνύουν τη ΜΕΛΚΑ ως μια από τις κορυφαίες εταιρείες παραγωγής ειδών οικιακής χρήσης, εξασφαλίζοντας τη συνεχή ανοδική της πορεία.

  • Είδη Οικιακής Χρήσεως
  • Είδη Καθαρισμού
  • Είδη Υγραερίου
  • Πλαστικά Μιας Χρήσης
  • Εκκλησιαστικά Είδη

Πρωταρχικό μέλημά μας είναι η φροντίδα του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρεία μας, με σκοπό να διατηρήσουμε τη τεχνογνωσία μας σε υψηλά επίπεδα και να προσφέρουμε απόλυτη ικανοποίηση στους τελικούς χρήστες των προϊόντων μας.

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Αγχίαλος, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ.57011

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

7:00-15:00

Τρίτη

7:00-15:00

Τετάρτη

7:00-15:00

Πέμπτη

7:00-15:00

Παρασκευή

7:00-15:00

Σάββατο

Κλειστά

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed