ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΤΡΙΚΑΛΑ | ΠΑΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Το κατάστημα ελαστικών ΠΑΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ έχει έδρα στα Τρίκαλα στην οδό Καστρακίδου 5. Χωρίς αμφιβολία, η εμπιστοσύνη ή όχι που θα δείξεις στο βουλκανιζατέρ σου, μπορεί να αποδειχθεί μια από τις πιο πολύτιμες αποφάσεις σου! Τόσο σε μια στιγμή που θα έχεις άμεση ανάγκη από έναν ειδικό στα ελαστικά αυτοκινήτου, αλλά επίσης και στα επόμενα ελαστικά αυτοκινήτου σου! Μόνο έτσι θα μπορείς να είσαι ήσυχος πως έχεις τη μέγιστη ασφάλεια!

Πόσο μάλλον ότι δεν διακινδυνεύεις καθημερινά την ακεραιότητα σου στο δρόμο, στις διαδρομές με το αυτοκίνητό σου! Ακόμη και τις ημέρες με τα έντονα καιρικά φαινόμενα και τις έντονες βροχοπτώσεις! Η ανάγκη ύπαρξης ενός σωστού βουλκανιζατέρ που θα σε φροντίσει, αλλά και θα σε συμβουλέψει για το καλύτερο, κρίνεται απόλυτα αναγκαία!

Με το σωστό βουλκανιζατέρ, μπορείς να έχεις πάντοτε τον έλεγχο, στα ελαστικά αυτοκινήτου σου. Και όχι μόνο εκεί, αλλά και στην ενεργητική και παθητική ασφάλεια του αυτοκινήτου σου. Καιρός λοιπόν να εμπιστευθείς μόνο τους ειδικούς στα ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΠΑΦΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ! Για τις ανάγκες σου, αλλά και για ασφαλή και άνετα χιλιόμετρα, χωρίς κινδύνους!

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Καστρακίδου 5 Τρίκαλα 421 00

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00-20:00

Τρίτη

08:00-20:00

Τετάρτη

08:00-20:00

Πέμπτη

08:00-20:00

Παρασκευή

08:00-20:00

Σάββατο

08:00-15:00

Κυριακή

Κλειστά

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed