Φορτώνει…

ΞΥΛΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΕΡΑΚΑΣ | ΓΡΙΒΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Η επιχείρησή μας ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση το 1986 στον Άγιο Κωνστάντίνο Φθιώτιδος και δραστηριοποιείται στο χώρο των ξυλουργικών εργασιών με μεράκι στην τέχνη του ξύλου και στην δημιουργία.

Πλέον βρισκόμαστε και στην Αττική και συγκεκριμένα στον Γέρακα όπου εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές με το μεγαλύτερο όγκο εργασιών που αναλαμβάνουμε να συγκεντρώνονται σε περιοχές όπως Πεντέλη, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Ντράφι, Καλλιτεχνούπολη, Νέο Βουτζά κα.

Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και μεγάλη εμπειρία και μπορούμε να φέρουμε σε πέρας κάθε ξυλουργική εργασία παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σε κάθε κατασκευή για οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Κατασκευάζουμε έπιπλα κουζίνας, ντουλάπες, πατώματα, πόρτες, πέργκολες, σκεπές, ειδικές κατασκευές και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε ενώ έχουμε εξειδικευτεί και διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία στις σκάλες εσωτερικού χώρου.

Κάθε κομμάτι ξύλου είναι μοναδικό. Έτσι και κάθε σκάλα έχει τον δικό της χαρακτήρα, ανάλογα με τις προδιαγραφές και τις ανάγκες που έχει ο χώρος σας.

Αναλαμβάνουμε εξολοκλήρου τον σχεδιασμό και την κατασκευή της σκάλας σας. Ο σχεδιασμός γίνεται πάντα δίνοντας έμφαση σε σταθερές παραμέτρους όπως άνεση και ασφάλεια προσαρμοσμένες στις εκάστοτε συνθήκες – διαστάσεις που υπάρχουν.

Εναρμονίζοντας την κατασκευή σύμφωνα με το ύφος και το design του χώρου σας κάνουμε κάθε έργο μας ξεχωριστό και μοναδικό.

Υπηρεσίες:

  • Ξύλινες Σκάλες
  • Σκάλες Εσωτερικού Χώρου
  • Κουζίνες
  • Ντουλάπες
  • Έπιπλα κάθε χώρου
  • Ξυλουργικές Εργασίες

Διεύθυνση

Διεύθυνση:

Γέρακας, Νομός Αττικής, 15344

Τηλέφωνο:
Αποστολή Email

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα

08:00 - 19:00

Τρίτη

08:00 - 19:00

Τετάρτη

08:00 - 19:00

Πέμπτη

08:00 - 19:00

Παρασκευή

08:00 - 19:00

Σάββατο

ΚΛΕΙΣΤΑ

Κυριακή

ΚΛΕΙΣΤΑ

Αφήστε μια κριτική

captcha-input
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες
Δημοσίευση...
Η Βαθμολογία σας έχει σταλεί επιτυχώς
Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα πεδία
Captcha check failed
Νίκος 18/02/2023 19:22
Τιμές
Περιοχή
Προσωπικό
Εξυπηρέτηση
Υπηρεσίες

Εξαιρετικά Έπιπλα